12 GODINA JE U BRAKU SA ZORANOM I RETKO JE VIĐAMO U JAVNOSTI: Evo kako izgleda supruga Gordana Kičića (FOTO)
Foto: Firefly Production

Tajna skladnog braka

12 GODINA JE U BRAKU SA ZORANOM I RETKO JE VIĐAMO U JAVNOSTI: Evo kako izgleda supruga Gordana Kičića (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Gordan Kičić je u skladnom braku sa suprugom Zoranom više od 12 godina, a nedavno je otkrio koja je tajna njegovog dobrog braka.

- Ljubav, poštovanje, razumevanje, to je ključ uspeha dobrog braka - rekao je Kičić, koji u braku sa suprugom ima dve ćerke Sofiju i Leu. Kako kaže, još nije siguran da li će njih dve naslediti talenat na njega.

Gordan Kičić
foto: Damir Dervišagić

- To ćemo još videti - kratko je kazao Gordan, koji u seriji Porodica igra Branislava Baneta Ivkovića, jednog od svedoka ovog događaja koji je promenio tok istorije.

- Devedesete su kao godine vrlo jasne. Mi danas živimo njihove posledice. Veoma mi je drago što sam učestvovao u stvaranju serije "Porodica". Bojan Vuletić se odvažio da, iz perspektive Slobodana Miloševića, ispriča tu čudnu situaciju u kojoj se našla cela porodica Milošević, ali i cela naša zemlja. Dopali su mi se rediteljeva ideja i način na koji posmatra stvari u ovoj seriji - kaže Kičić za Kurir.

Od ponedeljka do petka na Superstar TV i RTS biće prikazana mini TV serija "Porodica" Bojana Vuletića, koja prati poslednjih 48 sati zajedničkog života članova porodice Milošević.

serija Porodica, Gordan Kičić
foto: Firefly Production

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track