Najnovije vesti

SIMONIDA OTKRILA NOVE ŠOKANTNE DETALJE: Progovorila o letovanju s Branislavom Lečićem i šta se tamo dešavalo
Foto: Printscreen, Zorana Jevtić

ne prestaje da iznenađuje

SIMONIDA OTKRILA NOVE ŠOKANTNE DETALJE: Progovorila o letovanju s Branislavom Lečićem i šta se tamo dešavalo

Pop kultura
10:56h

Spisateljica i novinarka Simonida Milojković šokirala je javnost kada je otkrila da su joj tri poznate pevačice priznale da su bile silovane na početku karijere. Simonida je pozvala sve žrtve seksualnog nasilja da prijave seksualno nasilje na vreme, a potom se osvrnula i na slučaj Štajnfeld-Lečić koji danima potresa Srbiju.

Simonida Milojkovic
foto: Kurir televizija

- Ljudi ne bi trebalo da budu u ulozi sudije, a ja nisam ni na Danijelinoj ni na Lečićevoj strani. Mada, njega poznajem, nju ne. Ranije sam često sarađivala sa Lečićem i on je uvek bio bio dostupan za intervjue. Deluje kao fin i kulturan čovek, nikad ne bih pomislila da je u stanju da počini zločin silovanja - rekla je Simonida, a potom se setila jednog njihovog susreta.

- U vreme kada se napad navodno dogodio, pre devet godina, bila sam sa Lečićem na zajedničkom putovanju povodom humanitarne akcije. Lečić je oduvek bio zgodan, simpatičan, šarmantan, te su mu prilazile mnoge žene, što da se upoznaju, što da mu se otvoreno udvaraju - rekla je Simonida, a potom se osvrnula na to što je pre dva dana šokirala javnost otkrićem da su moćnici iz muzičke industrije silovali naše tri poznate pevačice.

Nina Radulovic, Branislav Lecic
foto: Damir Dervišagić

- Ne bih bila čovek kada bih javno rekla o kojim pevačicama je reč. To se dešavalo pre više od 20 godina, na samom početku njihovih karijera. Međutim, kada neko bude žrtva silovanja, to mora da se prijavi u roku od 48 sati, uz nalaz ginekologa, kako bi se pokrenuo postupak. Činjenica je da nema nikakvog materijalnog dokaza onda kada se silovanje prijavi nakon mnogo godina - kaže Milojkovićeva.

kurir.rs/alo

Bonus video:

OBRAĆANJE BRANISLAVA LEČIĆA: DANIJELA, izvini, i RECI ISTINU: Bili smo partneri u poslu, trudio sam se da SHVATIŠ ULOGU!
16:08

OBRAĆANJE BRANISLAVA LEČIĆA: DANIJELA, izvini, i RECI ISTINU: Bili smo partneri u poslu, trudio sam se da SHVATIŠ ULOGU!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...