PRVE SLIKE SA SNIMANJA FILMA TOMA U AMERICI, SVADBA USRED ČIKAGA! Oženio se MILAN MARIĆ, a ovo je mlada! (FOTO, VIDEO)
Foto: Tamara Trajković

hSPREMNI, SET, AKCIJA

PRVE SLIKE SA SNIMANJA FILMA TOMA U AMERICI, SVADBA USRED ČIKAGA! Oženio se MILAN MARIĆ, a ovo je mlada! (FOTO, VIDEO)

Pop kultura -

Cela Amerika proteklog vikenda je slavila Uskrs, a na gotovo pustim ulicama Čikaga Dragan Bjelogrlić je završavao snimanje svog novog filma i serije "Toma".

Glumcu i delu ekipe u gradu u kojem živi najviše Srba domaćini su bili braća Zoran i Vladimir Lisinac, a na društvene mreže već su procurile prve fotografije sa seta. Naravno, najviše statista učestvovalo je u sceni snimanja svadbe između Tome Zdravkovića i njegove supruge Goce. Za potrebe snimanja angažovan i bend, koji je napravio dobru atmosferu. Po dolasku u Čikago ekipa se provodila u jednom restoranu, a zanimljivo je da je glavni glumac Milan Marić, koji igra Tomu, recitovao njegove stihove.

Milan Marić
foto: Printskrin

Nekoliko meseci, podsetimo, već traju pripreme za nastavak snimanja priče o najvećem boemu među pevačima narodne muzike - Tomi Zdravkoviću.

Producenti Željko Joksimović i Dragan Bjelogrlić odlučili su da prikažu i njegov život u Americi, gde i danas živi njegova supruga Gordana. Na put preko Bare uputili su se samo glavni glumac Milan Marić i njegova partnerka Sanja Marković, koja igra Gocu.

Snimanje je planirano da traje nedelju dana. Projekat "Toma" realizuje se u saradnju sa Telekomom Srbija i Filmskim centrom Srbije, a premijera je planirana za jesen, kad se očekuje da bioskopi ponovo prorade u punom kapacitetu.

Kurir.rs

Bonus video:

01:49

MIODRAG DRAGIČEVIĆ PRVI DOBITNIK NAGRADE NEBOJŠA GLOGOVAC Glumac odžao emotivan govor

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track