MEGAN MARKL I PRINC HARI STALNO ZOVU POLICIJU: Bili su čak 9 puta kod njih, često se UKLJUČUJE ALARM jer im neko upada na imanje?
Foto: Profimedia

nevolje sa njima

MEGAN MARKL I PRINC HARI STALNO ZOVU POLICIJU: Bili su čak 9 puta kod njih, često se UKLJUČUJE ALARM jer im neko upada na imanje?

Pop kultura -

Princ Hari (36) i Megan Markl (39) su se doselili u Ameriku jula prošle godine, a od tada policija često interveniše u njihovoj kući koja se nalazi u Kaliforniji.

Kako prenose strani mediji, u nekoliko meseci "momci u plavom" pozvani su devet puta, navode službeni podaci.

Megan Markl, princ Hari
foto: Profimedia

Vlasti navode da su ih telefonski zvali i prijavljivali nepravilnosti, da su oni izlazili na teren i zbog prijava kao što je nedozvoljeno "upadanje" na posed kada bi se aktivirao alarm. Nekretnina u kojoj žive Megan i Hari vredi oko 14.000.000 dolara.

Pre nego što su se doselili u Montesito u Kaliforniji, slavni dvojac je sa sinom Arčijem kratko živeo u Los Anđelesu, a pre toga su bili u Kanadi. Čim je počela pandemija korona virusa, preselili su se u Ameriku.

Početkom marta su Megan i Hari dali su intervju Opri Vinfri (67) i od tada ne prestaje pompa i priče o tome da im je cilj da razore britansku kraljevsku porodicu. Izrekli su niz optužbi, ali najviše je odjeknula ona da su pripadnici kraljevske porodice rasisti. Neko je izrazio zabrinutost koliko će biti crno njihovo dete kada se rodi, ali nisu hteli da kažu ko je u pitanju. Odmah su rekli da kraljica Elizabeta II (94) i princ Čarls (72) nisu u pitanju.

Mnogi su stali na stranu vojvode i vojvotkinje od Saseksa ali onda se otkrilo da su dosta toga u intervjuu slagali. Od sitnih stvari poput podatka da se Hari nikad nije vozio sa ocem na biciklu, za što su fanovi odmah pronašli i fotografije kao dokaz, do toga da su izmislili da su se venčali tri dana pre ceremonije.

Megan Markl, princ Hari
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./SkyNews)

Bonus video:

00:14

JOKSIMOVIĆI IMAJU ODLIČAN RAZLOG ZA SLAVLJE: Jovana i Željko priredili vatromet usred Beograda, a sve zbog sina KOSTE! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track