VREME JE STALO ZA NJU! Danas ima 67 godina i uopšte se nije promenila u poslednje 4 decenije: Tvrdi da nikad nije stavljala BOTOKS
Foto: Profimedia

izgleda odlično

VREME JE STALO ZA NJU! Danas ima 67 godina i uopšte se nije promenila u poslednje 4 decenije: Tvrdi da nikad nije stavljala BOTOKS

Pop kultura -

Manekenka Kristi Brinkli ima 67 godina, ali po njenom izgledu je to teško naslutiti. Ona i dalje izgleda neverovatno zanosno i mladoliko. Kristi rado pokazuje svoju izvajanu figuru na Instagramu u raznim kupaćim kostimima, a najnoviji je crvene boje uparen sa košuljom.

"Premlada sam da ne bih radila. Volim svoj posao", rekla je ona nedavno, usput se osvrnuvši na problem u modeling industriji u kome ima malo mesta za zrelije odnosno starije žene.

Kristi kaže da je to poslednje ograničenje u modelingu i da na njemu treba raditi jer žene srednjeg doba žele da vide više modela njihovih godina u modnim magazinima. "U ovoj industriji sam već 47 godina i on jeste evoluirao, ali i dalje se starije žene isključuju iz posla", rekla je Kristi.

Kristi Brinkli
foto: Profimedia

Kristi se proslavila 70-ih i 80-ih godina prošlog veka kada se fotografisala za naslovnice čuvenih časopisa, a čini se da je i danas u identičnom stanju kao i tada. Ipak, njena zavidna figura i u poznijim godinama nije joj pala sa neba - ona se pošteno namučila da bi je održala. Manekenka često priča ženama kako da sačuvaju mladost i lepotu, čak i u poznim godinama.

Kristi Brinkli
foto: Profimedia

Za njenu lepotu nisu zadužene plastične operacije, Kristi je priznala da je u jednom trenutku života koristila filere i botoks, ali da nije bila zadovoljna rezultatima.

Ključ vitke linije i lepe kože je pravilan i uravnotežena ishrana. Kristi je vegetarijanac i tvrdi da joj je upravo ovaj način ishrane pomogao da zadrži lep ten i dobru formu.

"Ovaj režim ishrane mi najviše prija, a probala sam sve. Primetila sam da moja koža lepše izgleda, da je ten ujednačeniji i da se mnogo bolje osećam", istakla je ona.

(Kurir.rs/A.M./Daily mail)

Bonus video:

00:14

JOKSIMOVIĆI IMAJU ODLIČAN RAZLOG ZA SLAVLJE: Jovana i Željko priredili vatromet usred Beograda, a sve zbog sina KOSTE! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track