PREKINUT RIJALITI ZBOG ZLOSTAVLJANJA 2 TAKMIČARKE Popio diskvalifikaciju, pokajao se, ali to nije dovoljno, ULETELA POLICIJA
Foto: Printscreen/PinkTV

kršenje pravila

PREKINUT RIJALITI ZBOG ZLOSTAVLJANJA 2 TAKMIČARKE Popio diskvalifikaciju, pokajao se, ali to nije dovoljno, ULETELA POLICIJA

Pop kultura -

Tobi Džonson diskvalifikovan je iz rijalitija "Rajski hotel",nakon optužbi za zlostavljanje dve učesnice.

Emitovanje je obustavljeno zbog istrage, a epizode više nisu dostupne ni na platformama za striming.

Kako navodi Aftonbladet, zlostavljanje se navodno dogodilo pre nekoliko meseci kada je "Rajski hotel" (Paradise Hotel) sniman u jednom hotelu u Meksiku.

Tada je učesnik programa Tobi Džonson diskvalifikovan i nije mu bilo dozvoljeno da učestvuje u daljem snimanju zbog "kršenja pravila emisije", prenosi švedski javni servis SVT.

U epizodi "Rajskog hotela", koja je objavljena 21. aprila, prikazan je razgovor Tobija sa producentima na temu njegovih postupaka, nakon čega mu je rečeno da mora da napusti snimanje.

- Smatrali smo da su događaji bili takve prirode da ovaj učesnik nije mogao da ostane, pošto to nije bilo ugodno ostalim takmičarima - navela je Suzan Nilen iz Nordik entertejnment grupe (NENT grupa) koja snima "Rajski hotel".

Policija je pokrenula istragu, zbog čega je emitovanje programa obustavljeno.

- Policijski izveštaj je sačinjen u dogovoru sa učesnicama kako bi se sprovela istraga u skladu sa zakonima Švedske - ističe se u saopštenju NENT grupe.

Predsednik NENT grupe Anders Jensen je naveo da događaje shvata krajnje ozbiljno i da je doneo odluku o privremenom obustavljanju emitovanja.

Osim policijske, sprovodi se i interna istraga koja bi trebalo da otkrije kako se ponašala produkcija tokom snimanja u Meksiku. Optuženi rijaliti učesnik se u programu izvinio ženama i naveo da se to više nikada neće ponoviti, a na Instagramu je objavio da je njegovo ponašanje bilo "užasno i odvratno", te da se svakog dana oseća loše.

- Mogu sebi da obećam da ću biti bolja osoba i da ću činiti dobro i to radim svakog dana - navodi se u Tobijevoj objavi.

Tobi Džonson
foto: Printscreen/Youtube

kurir.rs

Bonus video:

01:30

KAPITALKA, OPRASILA ČAK 19 PRASIĆA! Krmača iz Gornje Komarice prevazišla sva očekivanja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track