Najnovije vesti

PREKINUT RIJALITI ZBOG ZLOSTAVLJANJA 2 TAKMIČARKE Popio diskvalifikaciju, pokajao se, ali to nije dovoljno, ULETELA POLICIJA
Foto: Printscreen/PinkTV

kršenje pravila

PREKINUT RIJALITI ZBOG ZLOSTAVLJANJA 2 TAKMIČARKE Popio diskvalifikaciju, pokajao se, ali to nije dovoljno, ULETELA POLICIJA

Pop kultura

Tobi Džonson diskvalifikovan je iz rijalitija "Rajski hotel",nakon optužbi za zlostavljanje dve učesnice. 

Emitovanje je obustavljeno zbog istrage, a epizode više nisu dostupne ni na platformama za striming.

Kako navodi Aftonbladet, zlostavljanje se navodno dogodilo pre nekoliko meseci kada je "Rajski hotel" (Paradise Hotel) sniman u jednom hotelu u Meksiku.

Tada je učesnik programa Tobi Džonson diskvalifikovan i nije mu bilo dozvoljeno da učestvuje u daljem snimanju zbog "kršenja pravila emisije", prenosi švedski javni servis SVT.

U epizodi "Rajskog hotela", koja je objavljena 21. aprila, prikazan je razgovor Tobija sa producentima na temu njegovih postupaka, nakon čega mu je rečeno da mora da napusti snimanje.

- Smatrali smo da su događaji bili takve prirode da ovaj učesnik nije mogao da ostane, pošto to nije bilo ugodno ostalim takmičarima - navela je Suzan Nilen iz Nordik entertejnment grupe (NENT grupa) koja snima "Rajski hotel".

Policija je pokrenula istragu, zbog čega je emitovanje programa obustavljeno.

- Policijski izveštaj je sačinjen u dogovoru sa učesnicama kako bi se sprovela istraga u skladu sa zakonima Švedske - ističe se u saopštenju NENT grupe.

Predsednik NENT grupe Anders Jensen je naveo da događaje shvata krajnje ozbiljno i da je doneo odluku o privremenom obustavljanju emitovanja.

Osim policijske, sprovodi se i interna istraga koja bi trebalo da otkrije kako se ponašala produkcija tokom snimanja u Meksiku. Optuženi rijaliti učesnik se u programu izvinio ženama i naveo da se to više nikada neće ponoviti, a na Instagramu je objavio da je njegovo ponašanje bilo "užasno i odvratno", te da se svakog dana oseća loše.

- Mogu sebi da obećam da ću biti bolja osoba i da ću činiti dobro i to radim svakog dana - navodi se u Tobijevoj objavi.

Tobi Džonson
foto: Printscreen/Youtube

kurir.rs

Bonus video:

KAPITALKA, OPRASILA ČAK 19 PRASIĆA! Krmača iz Gornje Komarice prevazišla sva očekivanja!
01:30

KAPITALKA, OPRASILA ČAK 19 PRASIĆA! Krmača iz Gornje Komarice prevazišla sva očekivanja!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...