UČEŠĆE U MUZIČKOJ EMISIJI JOJ JE PREOKRENULO ŽIVOT! Pevala je u ansamblu Đerdan, a evo gde je danas i šta radi Jasna Đokić
Foto: Kurir televizija

KURIR TELEVIZIJA

UČEŠĆE U MUZIČKOJ EMISIJI JOJ JE PREOKRENULO ŽIVOT! Pevala je u ansamblu Đerdan, a evo gde je danas i šta radi Jasna Đokić

Pop kultura -

Već više od dve decenije Jasna Đokić je na muzičkoj sceni, a učešće u jednoj muzičkoj emisiji promenilo je njen život i otvorilo vrata profesionalnoj karijeri.

Iako je po struci profesor muzike, Jasna Đokić, odlučila je da svoje muzičko umeće iskaže na sceni, i to uspešno radi sve ove godine.

O tome kako provodi vreme korone i šta sada radi Jasna je ispričala u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji.

Jasna Đokić
foto: Kurir televizija

- Radila sam kao profesor u školi, rasla sam isključivo uz zabavnu mjuziku EX-YU muziku. Rad u školi nije za mene bio previše inspirativan, ja sam onda pokušala da izađem iz te priče i pokušala sam da se nađem negde drugde. Počela sam sa starogradskom muzikom i starogradskim pesmama.Moja velika želja je bila da se predstavim sa zabavnom muzikom. Na taj koncert zabavne muzike sam jako ponosna - kaže Jasna.

Jasna Đokić
foto: Kurir televizija

- Ja sve radim srcem, i ja moram da dotaknem slušaoca. najbolje pevam kada pevam živo, kada imam kontakt sa publikom. Mnogo mi fali kontakt sa publikom, ja sam inače jako vredna i stalno nešto radim. I evo i sad spremam nešto sa svojim kolegom sa kojim vežbam stalno da kad se nešto bude pojavilo opet da imamo spremno - kaže Jasna, i dodaje da joj strašno fale nastupi.

U periodu korone posvetila se sebi, pa je pevanje zamenila vežbanjem.

- Ja sam potpuno promenila ishranu, posvetila sam se vežbanju, čak sam i oslabila 8 kila - kaže Jasna.

Kurir.rs

Bonus video:

04:35

EMOTIVNI GOVOR OLIVERE BALAŠEVIĆ Đole je svoju zaostavštinu ostavio deci i fakultetu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track