ZBOG NJE BI SVI NAZAD U ŠKOLU DA UČE: Kim Kardašijan objavila VRELE fotke kako sprema ISPITE i svi se znoje koliko je ZGODNA!
Foto: Printscreen/Instagram

vrednica

ZBOG NJE BI SVI NAZAD U ŠKOLU DA UČE: Kim Kardašijan objavila VRELE fotke kako sprema ISPITE i svi se znoje koliko je ZGODNA!

Pop kultura -

Kim Kardašijan (40) studira pravo kako bi postala advokat. To radi od 2018. godine, a ostalo joj je još malo da bi završila započeto i položila sve ispite.

Ona je sada na svom Instagram profilu objavila veoma vrele fotografije kako uči i sprema gradivo.

- Učenje na suncu - napisala je starleta ispod objave.

Dobila je skoro 5.000.000 lajkova, a komentara je bilo 27.700 i bili su veoma zanimljivi.

"Za koju pravnu školu učiš? Pitam za prijatelja", "Ovo me je motivisalo da uzmem knjigu u šake", "Budi moj advokat", "I ja se isto ovako obučem kad spremam ispit", komentarisali su pratioci.

Ona je podelila svoju odluku na društvenim mrežama da ostvari advokatsku karijeru kao njen pokojni otac Robert Karadašijan koji je najpoznatiji kao jedan od advokata O.Džej Simsona.

- Prošle godine sam se registrovala na California State Bar da studiram pravo. Sledeće 4 godine, sa minimumom od 18 sati nedeljno što je obavezno, polagaću pisane testove svakog meseca - napisala je ona u postu iz aprila 2019. godine.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:15

DA LI JE OVO NAJJAČI SNIMAK NA SVETU? VIDEO SELFI SRUŠIO INTERNET: Legenda do legende, sve puca od ŠARMA i MIŠIĆA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track