ŽIKA TODOROVIĆ NE LIČI NA SEBE: I na ulici ne može bez svog najvećeg POROKA, a sve vreme se ovako krije od pogleda fanova (FOTO)
Foto: Kurir

kurirov PAPARACO

ŽIKA TODOROVIĆ NE LIČI NA SEBE: I na ulici ne može bez svog najvećeg POROKA, a sve vreme se ovako krije od pogleda fanova (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Žika Todorović ne voli preterano da govori za medije, a još manje da se fotografiše i zato koristi svaku priliku da izbegne bliceve.

Žika Todorović
foto: Kurir

Jedan od naših najboljih glumaca gotovo je bio neprepoznatljiv kad smo ga sreli na ulici. Kao što možete videti na našim fotografijama, on nije nosio zaštitnu masku dok je bio van svog doma. Žika je odmah po izlasku iz lokala zapalio cigaretu, za koje znamo da su mu veliki porok, pa se uputio u nepoznatom pravcu.

Kako se čini, on je pokušao da sivom kišnom danu doda malo boje, te je na sebi imao žutu jaknu. Bilo mu je jako hladno, pa je na glavu stavio i kačket, koji mu je poslužio i da sakrije lice od radoznalih pogleda.

Žiku dugo nismo imali prilike da vidimo u privatnom izdanju. Na početku 2021. godine on je odlučio da otvori profil na društvenoj mreži Instagram, gde sa svojim pratiocima svakodnevno deli lepe uspomene iz svog dosadašnjeg života i karijere.

Nedavno je završio snimanje filma Toma, u kojem je imao jedan od možda najtežih glumačih izazova, a to je da glumi svog oca, čuvenog glumca Boru Todorovića.

Žika Todorović
foto: Kurir

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:34

Miloš Timotijević o ulozi u Porodici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track