SAMO JEDNA OSOBA JE KRIVA ZA ODLAZAK HARIJA I MEGAN IZ KRALJEVSKE PORODICE: Sve je moglo da se spreči, evo o kome je REČ!
Foto: Profimedia

stručnjaci progovorili

SAMO JEDNA OSOBA JE KRIVA ZA ODLAZAK HARIJA I MEGAN IZ KRALJEVSKE PORODICE: Sve je moglo da se spreči, evo o kome je REČ!

Pop kultura -

Za štetu koja je kraljevsku porodicu zadesila odlaskom princa Harija i Megan Markl stručnjaci najviše krive princa Harija.

Kažu da nije dobro pripremio Megan Markl za život u kraljevstvu.

Megan Markl, Princ Hari, Kalifornija, montesito kuća
foto: Profimedia

"To je kombinacija krivice Harija i Megan, ali većinom sve ide na dušu Hariju jer nije objasnio sve kako treba. On možda i nije najoštriji momak, ali lako je moguće da joj i nije želeo objasniti", ispričao je autor knjige o princu Filipu, Robert Džobson .

"Naporan je posao biti član kraljevske porodice, iako ljudi možda misle da nije tako. Život sa njima nije glamur, a možda se ni njoj sve to nije svidelo", dodaje Džobson.

Po mišljenju Džobsona, Markl je trebalo da pita za pomoć dugogodišnju kraljičinu osobu od poverenja Samantu Koen. Tako bi se verovatno sprečilo da Hari i Megan napuste porodicu.

Kako je zaključio, upravo je Hari najveći krivac.

"Osuđujem Harija jer je znao celu priču, ali on je želeo svoj deo kolača, a to tako ne ide", rekao je Robert.

Megan Markl
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./PageSix)

Bonus video:

00:25

NAŠ NAJPOZNATIJI VIOLINISTA O SVOM POVRATKU U SRBIJU: Oduvek sam želeo da se vratim, hoću da moj sin raste uz baku i deku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track