TRUDNA ĆERKA MIŠE JANKETIĆA: Krila da čeka bebu, a sad isplivala fotografija! GLUMICA BLISTA (FOTO)
Foto: Pritnsceen/Instagram

prelepa

TRUDNA ĆERKA MIŠE JANKETIĆA: Krila da čeka bebu, a sad isplivala fotografija! GLUMICA BLISTA (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Milica Janketić, koju publika ponajviše zna iz serija "Urgentni centar" i "Ubice mog oca", udala se u septembru prošle godine, a sad čeka prinovu.

Milica je na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa trudničkim stomakom.

Ćerka pokojnog glumca Miše Janketića skrivala je trudnoću od očiju javnosti, a sada je sve oduševila fotografijom na kojoj se vidi da je ona u poodmakloj trudnoći.

I odmah su počeli da se nižu lajkovi i komentari. "Predivno", "Čestitam", bili su samo neki od njih.

Glumica pokojnog glumca Miše Janketića izgovorila je sudbonosno "da" svom izabraniku sa kojim je pet i po godina u vezi, a koji nosi neobično ime, koje je obično u Srbiji nadimak - Dule.

Lepa glumica i njen sedam godina stariji izabranik potrudili su se da svaki detalj bude savršeno isplaniran, a nakon što su izgovorili zavete, uživali su u veselju i društvu najmilijih.

"Svadbu smo pomerali nekoliko puta jer smo je planirali još pre korone. Na kraju smo odlučili da se venčamo u najužem krugu porodice i prijatelja. Sve vreme je bilo neizvesno, morali smo da odustanemo od prvobitnih zamisli, čak smo bili spremni i da u svakom trenutku otkažemo proslavu - ispričala je Milica.

Milica Janketić
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs

Bonus video:

01:19

NAPUŠTA GLUMU, A IPAK OSTAJE U ŽIŽI? Iva Štrljić želi da menja profesiju - radila bi ČAK DVA javna posla? (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track