BOGA MOLIM DA MI ISPUNI ŽELJU: Lepa ćerka Tanje Bošković napustila SOCIOLOGIJU zbog glume, a glumica se nada samo jednom (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

lepa na mamu

BOGA MOLIM DA MI ISPUNI ŽELJU: Lepa ćerka Tanje Bošković napustila SOCIOLOGIJU zbog glume, a glumica se nada samo jednom (FOTO)

Žena -

Glumica Tanja Bošković je bila u braku sa rediteljem Dejanom Karaklajićem, a kruna njihove ljubavi su ćerka Lana i sin Đorđe. Ono što je sigurno je da je Lana nasledila Tanjinu lepotu, ali i talenat, želela je da se bavi sociologijom, međutim, napustila je studije kako bi pošla maminim stopama.

Lana je uspešna je mlada glumica, dok se Đorđe ipak odlučio za Fakultet političkih nauka, 2014. godine se oženio i sada živi u SAD.

Tanja Boskovic
foto: Kurir

Na prvi pogled odmah se može primetiti Lana ima istu boju kose kao i njena majka, a mnogi govore i da se liče. Lana je imala priliku i da igra zajedno sa majkom u predstavi "Petra", a obe su glumile u filmu "Peti leptir". Ipak, njih dve u ovom filmu nisu imale zajedničke scene, a Tanja je poručila da ipak shvata da njena ćerka ima potrebu da sama gradi karijeru.

Lana Karaklajić, Tanja Bošković
foto: Damir Dervišagić

- Mislila da Lana neće hteti ni da čuje da igra u "Petom leptiru“ u kojem ja igram, ali reditelj ju je ubedio. U Boga se uzdam da će mi ispuniti želju i dati priliku da zajedno igramo u istom kadru - iskrena je tada bila Tanja.

Lana Karaklajić
foto: Damir Dervišagić

kurir.rs

Bonus video:

01:25

MILAN GROMILIĆ O DESKU STANOJEVIĆU: Bio je divan i prijatan čovek! Radili smo zajedno! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track