BRITNI SPIRS IMA NEIZLEČIVU BOLEST? ZBRKA nastala kada su se dočepali zdravstvenog KARTONA i shvatili šta je njen otac uradio!
Foto: Profimedia

strašno

BRITNI SPIRS IMA NEIZLEČIVU BOLEST? ZBRKA nastala kada su se dočepali zdravstvenog KARTONA i shvatili šta je njen otac uradio!

Pop kultura -

Pevačica Britni Spirs (39) već 13 godina ne raspolaže svojom imovinom - novac od koncerata, turneja, nastupa i sponzorskih ugovora, odlazi na račun kojim raspolaže njen otac Džejmi Spirs.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Razlog za to je skandal iz 2007. godine, kada je doživela nervni slom i ošišala se na ćelavo pred objektivima paparaca, zbog čega je Džejmi tražio da pop pevačica bude pod njegovim nadzorom. I jeste, godinama unazad. Sada je, u dokumentarcu koji će biti emitovan 5. maja, otkriveno i kako je to uradio - u sudskim papirima je naveo da je dementna!

"Na zdravstvenom kartonu, Džejmi je čekirao kockicu pored koje piše "demencija ili neko drugo stanje zbog kojeg je neophodan tretman" što je strašno i ukoliko nije tačno i ako jeste", navodi novinar koji je pripremao dokumentarni film o Spirsovoj.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Otac pevačice je nedavno čak optužio i suprugu da je "eksploatisala ćerku", a zbog nedavne bolesti, proglasio je Britninog menadžera Džodija Montgomerija za njenog privremenog staratelja.

Britni za sve ove godine koliko je pod nadzorom nijednom nije saslušana na sudu povodom svoje situacije i šanse da se eventualno ukine nadzor sada kada ima 39 godina, ali će prvu priliku da se pojavi na sudu i izjasni dobiti ovog juna.

U dokumentarcu se preispituje mogućnost i da pevačica zaista boluje od demencije, ali i otkriva "da slučajeva mlađih od 65 u Americi ima samo pet odsto". Naravno, na Internetu se odmah povela rasprava o zdravstvenom stanju pevačice, a fanovi navode da "ukoliko je to slučaj i Britni je zaista bolesna, kako je mogla da nauči i zapamti sve reči pesama i plesne rutine".

Britni Spirs
foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs/A.M./The Mirror)

Bonus video:

00:07

BOGDAN PRIREDIO CECI ROMANTIČNO IZNENAĐENJE! PORUČIO JOJ JAVNO: Miriše na največi HRIŠĆANSKI PRAZNIK!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track