NEĆE BITI SAMANTE U ČUVENOJ SERIJI SEKS I GRAD: Fanovi mnogo razočarani, a tek kad su čuli koje TRI glumice će je ZAMENITI!
Foto: Profimedia

čvrsto rešila

NEĆE BITI SAMANTE U ČUVENOJ SERIJI SEKS I GRAD: Fanovi mnogo razočarani, a tek kad su čuli koje TRI glumice će je ZAMENITI!

Pop kultura -

Serija "Seks i grad" premijerno je bila emitovana 1998. i već sa prvom epizodom postigla je svetski uspeh.

Seks i grad
foto: Profimedia

Popularnost priče o životima četiri Njujorčanke i danas traje, pa je fanove oduševila vest da će se snimati 10 novih epizoda. Ali bez Samante, jer je Kim Katral odbila da se pojavi. Novo ostvarenje se sprema, ali za Kim nije dolazilo u obzir da prihvati ponudu da igra u nastavku serije, budući da je u svađi sa preostale tri glavne glumice.

Fanovi su razočarani što neće gledati Kim Katral u novom ostvarenju, gde je ona odbila da glumi zbog svađe sa koleginicama.

Kako pišu inostrani mediji, sve tri glumice su crnkinje, da bi se dočarala 2020. godina 21. veka u Njujorku. Fanovi su razočarani što neće gledati Kim u ovoj legedarnoj ulozi, pa tako mnogi komentarišu da neće ni pogledati nastavak ove već kultne serije koji će nositi naziv “And just like that…”.

Serija će se snimati krajem proleća u okviru HBO Max-a. Sara Džesika Parker, Kristin Davis i Sintija Nikson ponovo će igrati iste uloge, a uz to će biti i izvršne producentkinje serije.

Inače, ova popularna serija koja ima i dva filmska nastavka, snimala se u šest sezona i ima 94 epizode. Još 2007. godine proglašena je za najbolju seriju svih vremena, a osvojila je sedam Emi nagrada i osam Zlatnih globusa.

Seks i grad
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:25

JELENA KARLEUŠA SE VAKCINISALA U ŠOPING CENTRU: Došla sva u BELOM, otkrila kako se oseća, a evo koju vakcinu je PRIMILA! KURIR TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track