KOJI JE ON CAR! POZNATI GLUMAC URNEBESNO ODREAGOVAO NA VIRALNI VIDEO: Konobarica ga OTERALA iz restorana, ali on nije zamerio!
Foto: Printscreen/Instagram

sjajna reakcija

KOJI JE ON CAR! POZNATI GLUMAC URNEBESNO ODREAGOVAO NA VIRALNI VIDEO: Konobarica ga OTERALA iz restorana, ali on nije zamerio!

Pop kultura -

Holivudski glumac Adam Sendler poznat je po svom britkom humoru, a ovog puta je to dokazao.

Naime, on je odreagovao na video konobarice restorana Dajane Rodas koja se na TikToku osvrnula na scenu kada mu je rekla da za sto mora pričekati pola sata.

Međutim, on je sa ćerkom odlučio ipak da potraži restoran u kom ne bi čekali pa je brzo otišao. Naime, Sendler je poznat po tome da kada izlazi iz kuće ne nosi nikakvu otmenu odeću već isključivo kratke pantalone, majicu, a ponekad i majicu sa kapuljačom nekog sportskog brenda. Ovaj put nosio je i zaštitnu masku, pa je jasno da je radnici bio teško da prepozna da se radi o čoveku koji je nedavno potpisao ugovor sa najvećom striming platformom za 250.000.000 dolara. Uz video nadzorne kamere, Dajana mu je poručila da ga moli da se vrati. Sendler je snimak očito video jer je scenu komentarisao i na svom Tviter profilu, ali naravno, na svoj humorističan način.

Adam Sendler, tvit
foto: Printscreen/Tviter

"Da se zna, iz IHOP-a sam otišao samo jer mi je ljubazna žena rekla da se "koliko možeš pojesti" ponuda ne odnosi na milkšejkove", napisao je Sendler.

Video na TikToku koji je objavila konobarica Dajana Rodas pogledan je više od 11.000.000 puta. Brojni korisnici društvenih mreža oduševljeni su ovim videom koji je postao viralan upravo zbog Sendlerove reakcije. Hvale glumca koji nije vikao na radnicu ni napravio scenu već kada je čuo da će morati da čeka pola sata, samo se pristojno zahvalio i izveo svoju decu iz restorana.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:31

Kurir proslavio krsnu slavu Đurđevdan KURIR TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track