MOZAIK SVESTRANIH TAKMIČARA, NIJE NI ČUDO ŠTO OBOŽAVAJU KVIZOVE: Vuk crta portrete, a Vojin rukometni merilac vremena i zapisničar
Foto: Kurir Televizija

KURIR TELEVIZIJA

MOZAIK SVESTRANIH TAKMIČARA, NIJE NI ČUDO ŠTO OBOŽAVAJU KVIZOVE: Vuk crta portrete, a Vojin rukometni merilac vremena i zapisničar

Pop kultura -

Da su takmičari porodičnog kviza Mozaik svestrani, širokih interesovanja i hobija, pokazali su Vuk Milutinović i Vojin Nikolić u 35. emisiji na Kurir televiziji.

Danijela Pantić Conić svoje takmičare vodila je u avanturu od sedam igara, koja će biti krunisana nagradnim fondom od 300.000 dinara i putovanjem za pobednika, dok će drugoplasirani osvojiti 100.000 dinara i putovanje.

1 / 1 Foto: Kurir Televizija

Pre nego što su započeli nadmetanje u znanju, Vuk na crvenoj poziciji podsetio je da predaje engleski jezik, da crta u slobodno vreme i bavi se različitim sportskim aktivnostima.

"Crtam portrete uglavnom i igram košarku sa prijateljima", predstavio se pobednik prošle emisije.

Na crtu mu je izašao Vojin na plavoj poziciji, koji takođe igra košarku rekreativno, dok je profesionalno zapisničar i merilac vremena u rukometu.

"Na utakmicama me stalno sreću i pozdravljaju", naveo je Vojin, a onda je sedam igara moglo da počne.

U prvoj igri „Nizovi“ kao bolji matematičar se pokazao Vojin, osvojivši 12 poena, za razliku od Vuka koji je ostao na nuli.

1 / 1 Foto: Kurir Televizija

Usledila je igra "Daj mi slovo", u kojoj su obojica takmičara od ponuđenih slova dobila identičnu reč i upisali po 26 poena.

U sledećoj matematičkoj igri „Abakus" Vojin je ponovo pokazao da suvereno vlada sa 14 boda na kraju igre, a supernik Vuk opet je ostao na nuli.

Četvrta runda "Štafeta“, pokazala je da se Vuk bolje snalazi u igri slova i reči. Osvojio je sedam poena, ovog puta ostavlljajući Vojina bez bodova.

1 / 1 Foto: Kurir Televizija

U igri "Magelan" putuje se oko sveta. Vuk je odabrao zapad, što ga je posle više pitanja iz opšte kulture i geografije dovelo do osvojenih 20 poena na kraju igre, a Vojin se uputio na jug i završio putovanje sa 16 poena.

"Do vrha" se brže popeo Vojin sa 16 poena, ostavivši Vuka sa deset poena manje.

1 / 1 Foto: Kurir Televizija

U igri asocijacija "Kurir", Vojin je ponovo bio bolji, sa 25 naspram 13 bodova koje je osvojio Vuk.

Na kraju je ukupan rezultat iznosio 72 za crvenog takmičara, dok je plavi igrač takmičenje završio sa 109 poena.

U dalju rundu kviza plasirao se pobednik Vojin Nikolić.

Kviz Mozaik možete da gledate radnim danima od 18.30 časova na Kurir televiziji!

(Kurir.rs)

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track