JELENA ĐOKOVIĆ IMA ROĐENU SESTRU MARIJU: Fatalna je CRNKA, muž joj je opasan šmeker, a evo čime se ona BAVI! (FOTO)
Foto: ATA Images

MALO KO ZNA

JELENA ĐOKOVIĆ IMA ROĐENU SESTRU MARIJU: Fatalna je CRNKA, muž joj je opasan šmeker, a evo čime se ona BAVI! (FOTO)

Pop kultura -

Suprugu najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Jelenu, svi znate. Međutim, ne znaju svi nešto više o Jeleni Đoković kada je njen privatan život u pitanju, te tako malo ko zna da ona ima mlađu sestru koja je prava lepotica.

Marija Ristić, mlađa sestra Jelene Đoković, je u žižu javnosti dospela nakon što je na US openu pratila svetskog broja jedan iz lože. Svi su se tada pitali ko je lepa crnka, a odgovor je stigao neposredno nakon toga.

Marija Ristić
foto: Printscreen/Instagram

Marija već nekoliko godina uživa u srećnom braku sa Budimirom Jovkovićem. Njih dvoje zajedno putuju i svoje uspomene dele na društvenim mrežama i promovišu organsku hranu i zdrav život.

Zanimljivo je i to da je Marija jedno vreme bila deo fondacije Novak Đoković, ali je potom odlučila da se posveti svom blogu koji obrađuje teme motivacije, različitosti i mode. Sem toga, bavi se i fotografijom, a svoje radove objavljuje na društvenim mrežama i pomenutom blogu.

Inače, Jelena Đoković nedavno je u jednom intervjuu otvorila dušu i otkrila nepoznate detalje iz svog privatnog života. Ona je tada otkrila da su joj mama i tata najveća podrška.

Jelena Đoković
foto: K1

Kurir.rs/K.Đ/Blic

Bonus video:

00:55

JELENA KOSTOV O STRAŠNOJ POVREDI KOJU JE DOŽIVELA: Oporavila sam se! Otkrila zašto se nije oglašavala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track