NOVE PROMENE U KLADIONICAMA ZA EVROSONG: Uraganke pale na 28. mesto, Srpkinja iz Francuske prestigla Maltu i postala favorit!
Foto: Damir Dervišagić

PROGNOZE

NOVE PROMENE U KLADIONICAMA ZA EVROSONG: Uraganke pale na 28. mesto, Srpkinja iz Francuske prestigla Maltu i postala favorit!

Pop kultura -

Evrovizijska groznica startovala je i zvanično proteklog vikenda, kada su u roterdamskoj areni Ahoj počele probe ovogodišnjih takmičara. Interesantno je da su se prognoze za pobednika promenile u poslednji čas, pa je doskorašnji favorit sa Malte Destini pala na drugo mesto, dok se na vrh liste popela predstavnica iz Francuske srpskog porekla Barbara Pravi. Naše "uraganke" su sa 21. pale na 28. mesto, po sajtu za prognoze Oddschecker.

Hurricane
foto: Printscreen/Magazin In

Naše predstavnice otputovale su u nedelju u Roterdam, a juče u popodnevnim časovima imale su prvu probu, kao poslednje u grupi od devet učesnika drugog polufinala. Ipak, šanse za pobedu Srbije na Evroviziji ove godine gotovo da su nemoguće, sudeći po poziciji na kojoj se nalaze na sajtovima koji se bave prognozama.

ALBINA GRČIĆ
foto: Instagram

Ni komšijska Hrvatska nije uspela da uđe u top 10 na kladionicama, već je zauzela 16. mesto, ali je Albina Grčić ipak privukla dosta pažnje. Koreografija je oduševila, a svi su hvalili i njen modni nastup. Od poljskih novinara dobila je titulu mis Evrosonga i proglašena je za najlepšu učesnicu ove godine.

Najveće iznenađenje je malteška predstavnica Destini, koja već mesecima nije silazila sa prvog mesta na kladionicama. Ipak, prva proba je sve promenila. Fanovima se nije svideo njen nastup, kao ni modna kreacija. Ona je obukla pink kombinaciju koja nije previše skrivala, a na nogama je imala čizme iste boje, koje je nisu baš slušale tokom nastupa, već su joj padale ispod kolena. Iako su fanovi Evrosonga oduševljeni njenim glasom, mnoge su razočarali scenski nastup i stajling, čak i ozbiljne kritičare, ekipu sajta Wiwibloggs. Oni kažu da je scenski nastup jako loš, ne samo zbog stajlinga i činjenice da Destini ne pleše nego zbog njene nesigurnosti na sceni i stalnog gledanja u pod.

Barbara Pravi
foto: Profimedia

Oni koji su se kladili na Maltu kao pobednicu, sada se vade i igraju na francusku predstavnicu srpskog porekla Barbaru Pravi. Ona je doskora zauzimala drugo mesto na kladionicama, ali se posle probe Malte popela na prvo mesto. Inače, Barbarin deda po ocu joj je Srbin, a na njenoj Vikipedijinoj stranici piše da joj je prezime Pjević.

Top 10

1. Francuska

2. Malta

3. Švajcarska

4. Italija

5. Bugarska

6. Island

7. Kipar

8. Ukrajina

9. Litvanija

10. Finska

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić/ Foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

01:49

NE KRIJU DA SU IŠLE POD NOŽ! Evo šta su sve popravile na sebi lepe devojke iz grupe Hurricane (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track