Najnovije vesti

ZVEZDA TIKTOKA I GLUMICA SARA SOTI ZA KURIR Nostalgija se teže leči od korone! Čačak i Srbiju sam ponela sa sobom u Ameriku
Foto: Kurir/Denis Čeković

Iskrena

ZVEZDA TIKTOKA I GLUMICA SARA SOTI ZA KURIR Nostalgija se teže leči od korone! Čačak i Srbiju sam ponela sa sobom u Ameriku

Pop kultura

Srpska glumica Sara Soti, rođena Čačanka koja živi u Americi, zbog korone skoro dve godine nije došla u Srbiju. Povod da nakratko poseti prestonicu i rodni grad bilo je venčanje Stefana Adžića i Lane Karaklajić (ćerke glumice Tanje Bošković i reditelja Dejana Karaklajića), na kojem je bila kuma. Dolazak u Čačak Saru je veoma rastužio, jer joj je korona odnela drage ljude.

Sara Soti
foto: Kurir/Denis Čeković

- Nažalost, nisu me dočekali oni koji su me poslednji put kada sam dolazila ispratili. Emotivno sam slomljena, ništa više neće biti isto - priča Sara brišući suze. (Od korone je prošle godine u novembru preminuo novinar Miloš Lukić (35), s kojim je ona odrasla, prim. aut.)

- Znala sam da će boleti, ali ni slutila nisam da će ovoliko. Osim što je odnela meni drage ljude, korona je učinila da se mnogo više plašim za svoje bližnje, ti strahovi na daljinu znaju da budu haotični. Meni je lično korona u Americi ograničila slobodu koju sam ranije imala - kaže ona.

Sara Soti
foto: Kurir/Denis Čeković

Iako u Čačku ne živi od 2009. godine, nostalgiju nije imala sve dosad, jer je često dolazila.

- Ovaj dolazak mi je bio najteži. Ranijih godina bar nekoliko puta godišnje viđala sam svoje bližnje. Čačak, Srbiju i Beograd sam bukvalno ponela sa sobom u Ameriku. Komšiluk u Las Vegasu, gde sada živimo, redovno degustira gibanicu, burek, sarme, proje, ajvar, džemove i pekmeze, slatko od raznog voća... Jedino se muž nekad ljuti kad poklonim teglu ajvara i govori mi "da se ne bahatim previše, jer smo to u tegli mešali 16 sati" - kazuje ova mlada žena i ističe da su njene nove komšije, osim domaće kuhinje, upoznate i sa srpskom tradicijom i običajima, i da im se oni veoma dopadaju.

Sara Soti
foto: Kurir/Denis Čeković

Sara Soti je diplomirala glumu 2013. godine u klasi Nebojše Dugalića zajedno sa Lanom Karaklajić, Milicom Gojković, Oljom Lević, Tanjom Markov, Majom Šušom, Lorom Đurović, Miljanom Popović, Jovanom Jelisavčićem i Nevenom Bujićem. Polaznici Akademije umetnosti diplomirali su s predstavom "Per Gint" Henrika Ibzena. Iako je bilo najava o njenim filmskim ulogama i snimanju novih spotova, Sara kaže da je u Americi korona bukvalno zaustavila normalan život.

- Više ništa ne planiram. Već dugo vremena se kastinzi ne održavaju, nema nikakvih događaja, a svet šou-biznisa je bukvalno stao. Život se preselio na društvene mreže i tamo se sada oglašavaju poznati. Pevaju, glume, nastupaju. Ja sam se u potpunosti posvetila porodici i vrlo uspešno predstavljam sebe upravo na društvenim mrežama. Na Tiktoku imam više od 90.000 pratilaca i odlično se zabavljamo - zaključuje Sara i dodaje da su njeni pratioci mahom sa srpsko-hrvatskog govornog područja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sotti (@sara_sotti)

Kurir D. Čeković

Bonus video:

OVO JE TAJNA NJENOG USPEHA! Jovana Jeremić NA ROLERIMA uletela u zgradu televizije, kolege zatečene: Šta radiš, crna ženo?! VIDEO
00:43

OVO JE TAJNA NJENOG USPEHA! Jovana Jeremić NA ROLERIMA uletela u zgradu televizije, kolege zatečene: Šta radiš, crna ženo?! VIDEO

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja