BEN AFLEK I DŽEJ LO SE DOPISUJU OD FEBRUARA, SVE JE KRENULO OD OVE PORUKE? Njihov VELIKI prijatelj dao ŠOK izjavu i sve ZBUNIO!
Foto: Profimedia

uhvaćeni zajedno

BEN AFLEK I DŽEJ LO SE DOPISUJU OD FEBRUARA, SVE JE KRENULO OD OVE PORUKE? Njihov VELIKI prijatelj dao ŠOK izjavu i sve ZBUNIO!

Pop kultura -

Svi obožavaoci Benifera došli su na svoje kada se u medijima proširila priča da su Ben i Dženifer ponovno zajedno.

U medijima je mnogo glasina o pomirenju, a američki portal piše da je Ben poslao poruku Dženifer pre tri meseca.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Profimedia

Navodi se da je Aflek započeo kontakt sa bivšom verenicom u februaru, dok je ona snimala Shotgun Wedding. Prema američkom portalu, glumac (48) je Džej Lo kontaktirao i-mejlom dok je bila u Dominikanskoj Republici, a par je nastavio komunikaciju tokom sledećih mesec dana.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Profimedia

Portal tvrdi da je Ben poslao Dženifer i-mejl u kom je pisalo da je lepo izgledala tokom snimanja filma, nakon što su se pojavile fotografije na kojima je snimala scene venčanja sa kolegom Džošom Dumelom.

Ono što je izazvalo šok je i izjava veliko prijatelja Bena Afleka. Met Dejmon je u razgovoru za američku televiziju, iumeđu ostalog rekao i da bi voleo da se to desi kada su ga upitali da prokomentariše njihovo pomirenje.

- Volim ih oboje, nadam se da je to tačno. To bi baš bilo odlično - rekao je Dejmon u emisiji.

Prema pisanju britanskog portala, zajedno su otišli na romantično putovanje u Montanu, gde se nalazi Aflekova vikendica i da su ih paparaci uhvatili na tom putu i kako se de jedno pored drugog u kolima. Drugi izvori navode da je Ben već nekoliko puta prenoćio u Lopezinoj vili u Los Anđelesu.

Lopez i Aflek su se verili 2002. godine, ali su godinu dana nakon otkazali venčanje, da bi 2004. godine objavili prekid dugogodišnje veze.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./TMZ/Daily Mail)

Bonus video:

00:18

ANASTASIJA POKAZALA NOVU FRIZURU! Ražnatovićeva promenom ODUŠEVILA sve na društvenim mrežama! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track