PRVA ZAJEDNIČKA FOTKA NINE JANKOVIĆ SA ĆERKOM: Glumica pokazala kako Ivanka uživa u njenom naručju, prizorom raznežila MNOGE!
Foto: Nemanja Nikolić

PRELEPO

PRVA ZAJEDNIČKA FOTKA NINE JANKOVIĆ SA ĆERKOM: Glumica pokazala kako Ivanka uživa u njenom naručju, prizorom raznežila MNOGE!

Pop kultura -

Nina Janković i njen suprug Mateja Dičić nedavno su postali roditelji drugi put. Nina je na svet donela ćerku kojoj su dali ime Ivanka.

Nina je, naime, podelila na Instagramu prvu zajedničku fotografiju na kojem vidimo kako Ivanka uživa u maminom naručju i napisala:

- Moja mala djevojčica, puna je velikih želja, baš kao šipak pun koščica, tako je puna veselja, napisala je Nina.

Nakon izlaska iz porodišta Nina i Mateja nisu krili radost i oduševljenje zbog činjenice da su postali roditelji jedne devojčice, a evidnetno je da je lepa glumica u odličnoj formi samo nakon par dana od porođaja.

Nina je sa ekonomistom Matejom Dičić, sa kojim je dobila ćerku na najradosniji praznik, već osam godina u ljubavi, a iz ovog braka oni imaju sina Vukašina. Svoju ljubav krunisali su 2014. godine u crkvi Svetog Marka u Beogradu.

Nina Janković
foto: ATA Images

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:19

BRENINA SNAJKA SA IVANOM ALEKSIĆ SLAVI RAZVOD OD ŠA! Pevale i veselile se, napravile LOM: Ne zna se koja bolje IZGLEDA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja