UJEDINILE REGION! URAGANKE NIŽU USPEH ZA USPEHOM, ORGANIZATORI EVROVIZIJE PORUČUJU: Hvala vam što ste uradili OVO! (FOTO)
Foto: Printscreen

svaka čast

UJEDINILE REGION! URAGANKE NIŽU USPEH ZA USPEHOM, ORGANIZATORI EVROVIZIJE PORUČUJU: Hvala vam što ste uradili OVO! (FOTO)

Pop kultura -

Devojke iz grupe "Hurricane" su se plasirale u finale Evrovizije i time postigle neverovatan uspeh.

Hurricane
foto: Profimedia

One će nastupiti u roterdamskoj areni Ahoj pod rednim brojem 8.

One su presrećne zbog rezultata u drugom polufinalu, dok su se na zvaničnom profilu ovog takmičenja tokom izvođenja numera svih izvođača pojavljivali stihovi pesama i komentari na račun istih.

Jedan od ovakvih tvitova bio je inspirisan srpskom pesmom "Loco Loco", pa je u njemu pisalo: "Ram-ba-ba-bam", a ovo je ujedinilo ceo region, pa je tvit vrlo brzo postao najlajkovaniji od svih tokom večeri, dok se komentarima tviteraša iz Srbije, Makedonije, Crne Gore i drugih okolnih zemalja ispod ove objave ne vidi kraj.

- Hvala vam što ste ovaj inspirativan tvit napravili najlajkovanijim od svih tokom večeri - oglasili su se organizatori na oficijalnom profilu.

Srpkinje beleže fenomenalne rezultate i na platformi Jutjub, pa se njihova pesma sluša više nego bilo koja druga iz sinoćnjeg polufinala, dok pregleda na njihovom nastupu ima više nego ostale zemlje koje su juče nastupale - i to zbirno.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:12

EUROSONG IZMEĐU ŠOU PROGRAMA I POLITIKE: Dejan Kukrić i Nenad Vuković u Usijanju dana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track