IVANA, SANJA I KSENIJA VEČERAS BRANE BOJE SRBIJE! Uraganke će pokušati da vrate Evroviziju kod nas, a evo šta rade pred FINALE!
Foto: Profimedia, Printsc

NASTUPAJU POD REDNIM BROJEM 8

IVANA, SANJA I KSENIJA VEČERAS BRANE BOJE SRBIJE! Uraganke će pokušati da vrate Evroviziju kod nas, a evo šta rade pred FINALE!

Pop kultura -

Članice grupe "Hurricane" u finalu "Evrovizije", koje se održava večeras, nastupaju pod rednim brojem 8, a Uragankle su sigurne da će dati sve od sebe i da će svoju zemlju predstaviti u najboljem svetlu.

Hurricane, Uraganke
foto: Profimedia, Printsc

Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević će pokušati da "Evroviziju" vrate u Srbiju, 13 godina nakon što je u Beogradu održana prvi i, zasad, jedini put, posle pobede Marije Šerifović pesmom "Molitva".

- Slobodno vreme, kojeg je zaista malo, koristimo da se odmorimo i napunimo energijom za nove obaveze. Zbog posebnih bezbednosnih pravila, nije nam dozvoljeno da same obilazimo grad, šetamo, odemo u kupovinu, osim ako nije u organizaciji domaćina - navodi Ksenija.

U Roterdamu na "Evrosongu" je i osnivač grupe i producent Zoran Milinković.

- Iako je konkurencija velika, očekivali smo da ćemo ući u finale. Najveću ulogu odigrali su energija i harizma članica grupe i, naravno, celokupni nastup. Nema vremena za slavlje, sve do subote uveče - poručuje on

Večeras će publika imati priliku da vidi predstavnike 26 zemalja, koji će se boriti za pobedu na ovom prestižnom takmičenju.

Hurricane
foto: Profimedia

Kurir.rs/Novosti/M.M.

BONUS VIDEO:

00:54

URAGANKE PEVAJU ZA ŽIRI! ŠERIFOVIĆEVA UKLJUČILA LAJV: Ovako se Ivana, Sanja i Ksenija spremaju za nastup pred finale EVROVIZIJE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track