SADA NOSI ŠTIKLE I IMA TETOVAŽE PO CELOM TELU! Evo kako je italijanski predstavnik nekada izgledao, ne biste ga PREPOZNALI! (FOTO)
Foto: Profimedia

PRAVI MANEKEN

SADA NOSI ŠTIKLE I IMA TETOVAŽE PO CELOM TELU! Evo kako je italijanski predstavnik nekada izgledao, ne biste ga PREPOZNALI! (FOTO)

Pop kultura -

Predstavnici Italije, grupa "Maneskin", odneli su pobedu na Evroviziji, a sada je "isplivala" fotografija Damiojana Dejvida iz njegovih mlađih dana.

Damiano David, Italija, Evrovizija
foto: Profimedia

Italijan je privukao veliku pažnju javnosti svojim izgledom. Danas je sav istetoviran, nosi šminku, nokti su mu nalakirani, ljubi muškarca na bini, a nekada je izgledao skroz drugačije.

Ipak na slikama iz njegovih mlađih dana ne biste ga prepoznali.

Bez šminke, tetovaža, sa nekoliko kilograma više, a mnogi ističu i da je lep kao lultka, kao i da je mogao da postane pravi maneken.

Inače, Italijani su nakon finala imali pres konferenciju za štampu, a Damijan Dejvi je upitan da li je koristio kokain u bekstejdžu.

Naime, švedski novinar pitao je Damiana Dejvia da li je koristio kokain na "Evroviziji".

Tim povodom se na zvaničnom Instagram nalogu oglasila i grupa, gde su istakli:

"Zaista smo šokirani time što pojedini ljudi govore da je Damijan koristio drogu. Mi smo protiv droge i nikada nismo koristili kokain. Spremni smo da se testiramo, jer nemamo šta da krijemo. Mi smo ovde da predstavimo našu muziku i srećni smo što smo odneli pobedu na Evroviziji. Želimo da se zahvalimo svima koji su nas podržali. Rok end Rol nikada neće umreti. Volimo vas", pisalo je u objavi.

Italija, Evrovizija
foto: Profimedia, Printscreen

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

01:02

BORIS JE URAGANKAMA KREIRAO VRELE KOSTIME: Bilo je preko 100 sati ručnog rada i dodavanja kristala! Evo šta kaže Tijana Bogićević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track