ŽIKA TODOROVIĆ ZAPALIO INSTAGRAM SLIKOM ITALIJANSKOG PREDSTAVNIKA! Glumac nasmejao sve objavom, evo šta je poručio! (FOTO)
Foto: AP/Peter Dejong, Sonja Spasić

dao svoj sud

ŽIKA TODOROVIĆ ZAPALIO INSTAGRAM SLIKOM ITALIJANSKOG PREDSTAVNIKA! Glumac nasmejao sve objavom, evo šta je poručio! (FOTO)

Pop kultura -

Predstavnik Italije na "Evroviziji" Damjano David našao se u centru skandala kada se povela polemika da li je uzimao drogu na muzičkom takmičenju.

Mreže uveliko bruje o njegovom snimku, a komentari samo pršte kada je ova tema u pitanju. Svoje mišljenje o ovogodišnjim evrovizijskim pobednicima izneo je i glumac Srđan Žika Todorović.

Naime, popularni glumac je na Instagramu objavio fotografuju koja je privukla veliku pažnju.

On je uz montažu na kojoj je frontmen glem-rok grupe "Maneskin" pored Đavola iz filma “Mi nismo anđeli” koga je tumačio daleke 1992. godine napisao "Eurovision2003".

Inače, svi koji su gledali pomenuti film znaju da Đavo u nekoliko scena uzima kokain.

Damiano David, Italija, Evrovizija
foto: Profimedia

Odmah su se oglasili i Žikini pratioci na Instragramu konemtarima: "Tačno uzeo tvoj stajling", "Tvoja loša kopija", "Mi smo to kod kuće isto komentarisali" ,"Kasni brate kasni", "Pa ja vidim nešto mi poznato", “Sad ćemo malo žanr da menjamo u pornić”, "Može biti samo jedan" i složili se konstatacijom poznatog glumca.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

01:02

BORIS JE URAGANKAMA KREIRAO VRELE KOSTIME: Bilo je preko 100 sati ručnog rada i dodavanja kristala! Evo šta kaže Tijana Bogićević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track