PEVAČICI KUĆA IZGORELA DO TEMELJA, SVE PRETVORENO U GAREŽ! 200 vatrogasaca gasilo vatrenu stihiju 12 sati! UŽASNE SCENE
Foto: Printscreen/Instagram

Tragično

PEVAČICI KUĆA IZGORELA DO TEMELJA, SVE PRETVORENO U GAREŽ! 200 vatrogasaca gasilo vatrenu stihiju 12 sati! UŽASNE SCENE

Pop kultura -

Nataliji Kils izgorela je kuća do temelja, a ovim povodom oglasila se i na društvenim mrežama.

- Ovog vikenda u našoj kući je izbio požar, i to ne bilo kakav nego onaj zbog kog je moralo da bude angažovano 200 vatrogasaca i za koji je bilo potrebno 12 sati da se ugasi - napisala je Natalija.

- Izgubili smo gotovo sve što smo imali, ali je, na svu sreću, naš komšija uspeo da spase našeg psa Bambija. Sada počinjemo život ispočetka, ali zajedno. Sve ovo je užasno i tragično, a naročito neće biti lako jer smo iza sebe ostavili godinu koju je nama, kao i svima ostalima, obeležila pandemija korona virusa, ali i pored svega osećam sreću i zahvalnost što smo uopšte živi. Hvala hrabrim vatrogascima koji su rizikovali svoje živote da spasu druge. Hvala i prijateljima i članovima porodice kod kojih možemo da prespavamo dok ponovo ne budemo imali svoj dom - dodala je pevačica.

Podsetimo, njena karijera je prekinuta ispadom u muzičkom talent šou-programu "Iks Faktor" u kom je izvređala takmičara do te mere da su je čelnici ovog šoua izbacili iz žirija, nakon čega se povukla na neko vreme iz javnosti, a potom počela da predstavlja pod drugim imenom - Tedi Sinkler.

kurir.rs

Bonus video:

06:58

ANASTASIJA ZABLISTALA NA PROSLAVI ROĐENDANA! Pevačica se pojavila u ŽUTOJ MINI haljini, evo šta je PORUČILA GOSTIMA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track