MANEKENKA OPTUŽILA KAJLI ZA MALTRETIRANJE, A STARLETA SE OGLASILA: Poručila samo jedno, ali svi su još uvek u ŠOKU! (VIDEO, FOTO)
Foto: Profimedia

krenulo prozivanje

MANEKENKA OPTUŽILA KAJLI ZA MALTRETIRANJE, A STARLETA SE OGLASILA: Poručila samo jedno, ali svi su još uvek u ŠOKU! (VIDEO, FOTO)

Pop kultura -

Kajli Džener je odgovorila na optužbe o maltretiranju.

Manekenka Viktorija Vana je početkom nedelje podigla prašinu izjavom da je Kajli maltretirala na snimanju muzičkog spota za Tajginu pesmu "Ice Cream Man".

Viktorija Vana
foto: Printscreenscreen/TikTok

Kajli kaže da nasilnog ponašanja nije bilo.

"Ovo se nikada nije dogodilo", komentarisala je Kajli ispod objave Instagram profila "The Shade Room", koji je preneo Viktorijinu priču.

kajli džener
foto: Printscreen/Instagram

U to vreme Kajli je bila u vezi sa Tajgom. Viktoria tvrdi da su je Kajli i njene prijateljice Stasi i Džordin sve vreme ismejavale na snimanju.

"Kad god bih ušetala na set, gledala me je od glave do pete, šaputala i pokazivala prstom na mene. Smejale su se mom plesu", ispričala je Viktoria na TikToku.

@victoriavanna

it’s tea time? ☕️ ##La edition... being a model isn’t always as fun as it seems especially around celebs. ##Kyliejenner ##jordynwoods ##fyp ##foryou ##kuwk

♬ original sound - Victoriavanna

Kada je Viktoria u suzama izašla iz studija, tvrdi, napolju su Kajli i devojke sedele u Rols Rojsu, jele brzu hranu i nastavile da je ismevaju.

"Svi su mi rekli da se ne brinem jer je Kajli ku*ka prema svima na snimanju", rekla je Viktoria.

@victoriavanna

Reply to @qvn_shayy Here’s part 2 sorry it took forever I don’t know how to edit lol but this was my experience. #fyp #kyliejenner #kuwk #foryou

♬ original sound - Victoriavanna

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:14

SVI SE PITAJU DA LI JE DEČKO NAPRAVIO BOMBASTIČNI SNIMAK! Milica Pavlović se razgolitila i pokazala zbog čega je san muškaraca!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track