KANJE PROBIO STOTKU: Za doručak pojede nekoliko HAMBURGERA, litre gaziranog, čokoladno mleko i kafu sa čak 8 KAŠIČICA ŠEĆERA!
Foto: Profimedia

hrana MU UTEHA posle razvoda

KANJE PROBIO STOTKU: Za doručak pojede nekoliko HAMBURGERA, litre gaziranog, čokoladno mleko i kafu sa čak 8 KAŠIČICA ŠEĆERA!

Pop kultura -

Reper Kanje Vest nikako ne može da prežali razvod od Kim Kardašijan, te je poslednjih meseci izgubio „kontrolu nad svojim životom“ i potpuno se zapustio.

Kanje Vest
foto: EPA/MICHAEL REYNOLDS

Kanje se udebljao nakon razvoda, a navodno mu se prehrana bazira na velikim količinama brze hrane.

Obroci su mu sastavljeni od brda kalorija i šećera pa je ‘probio stotku’, zbog čega su njegovi prijatelji veoma zabrinuti, rekao je izvor za magazin „The Globe“.

Vest samo za doručak navodno pojede nekoliko hamburgera i slaninu, a popije litre gaziranog soka, čokoladno mleko i kafu sa čak osam kesica šećera.

Kim Kardašijan, Kanje Vest
foto: Profimedia

Otkad nije više s Kim, reper ima malu kontrolu nad životom, a pogotovo nad hranom i kalorijama koje unosi. Između obilnih obroka jede čokoladice, čips i sladoled, koji mu nikako ne pomažu s kilogramima.

Za večeru koja bi trebala biti manje kalorična, Kanje često jede picu s dodatkom sira, kobasice, salame i ananasa:

- Više nema Kim da ga savetuje da ne jede brzu hranu i prestane da jede noću. Kanje je sad sam i slobodan pa jede šta god zaželi - rekao je izvor blizak reperu.

Na internetu su fanovi počeli da objavljuju ilustracije i fotomontaže s hashtagom #fatkanye, što je u prevodu „debeli Kanje“.

Kanje Vest
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:11

KIM KARDAŠIJAN MORA DA PRESTANE: Pratioci zgroženi novim snimkom, da li je moguće da se u OVO UVUKLA?! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track