00:25

ŽENA OŠIŠALA SLAVNOG PEVAČA I SVI SU ODUŠEVLJENI NOVIM IZGLEDOM: Fanovi kažu da izgleda 15 godina MLAĐE i da je PRAVI frajer!

pravi dasa

ŽENA OŠIŠALA SLAVNOG PEVAČA I SVI SU ODUŠEVLJENI NOVIM IZGLEDOM: Fanovi kažu da izgleda 15 godina MLAĐE i da je PRAVI frajer!

Pop kultura -

Pevač Robi Vilijams (47) ne prestaje da iznenađuje svoje obožavaoce i pratioce na društvenim mrežama.

Naime, žena slavnog pevača, Ajda Fild Vilijams (42) je podelila snimak na svom profilu gde mašinicom sređuje Robijevu frizuru.

Robi Vilijams, Ajda Fild
foto: Printscreen/Instagram

- Robi ide na sve ili ništa kada je reč o njegovoj kosi... i očigledno, sada je u ništa fazi - napisala je ona, a fanovi su poručili da pevač sada izgleda mlađe. Ajda je napisala i da je lep i kada je ćelav.

Na početku snimka Robija vidimo sa dužom, čupavom, crnom kosom, i sa pomalo zabrinutim izrazom na licu, a na kraju tu je i rezultat koji je njegovu ženu oduševio, ali i brojne pratioce.

Robi Vilijams je bio pevač čuvenog britanskog pop boj benda "Take That" koja je bila veoma popularna devedesetih godina prošlog veka, a po napuštanju je krenuo u solo vode.

Postao je svetski poznat po pesmama "Angel", "Feel" i mnogim drugim, a njegov privatni život je privlačio mnogo pažnje jer je pravio nered, opijao se i drogirao. U vezu sa Ajdom Fild, američkom glumicom i komičarkom je ušao 2006. godine i tokom njihove veze dobili su četvoro dece i čini se da su razuzdani i divlji dani daleko iza britanskog zavodnika. Žive u Los Anđelesu, na Beverli Hilsu.

Robi Vilijams
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

03:04

ISTINA O BRAKU NEVENE BOŽOVIĆ I ZGODNOG PILOTA: Moji suprug ne voli događaje na kojima ja moram da se pojavljujem!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track