NEVEROVATNO, TI NE STARIŠ: Fren Drešer se prisetila kultne uloge u seriji DADILJA i svi se slažu da se uopšte NIJE PROMENILA! FOTO
Foto: Printscreen / Instagram

prelepa

NEVEROVATNO, TI NE STARIŠ: Fren Drešer se prisetila kultne uloge u seriji DADILJA i svi se slažu da se uopšte NIJE PROMENILA! FOTO

Pop kultura -

Američku glumicu Fren Drešer (63) proslavila je uloga Fren Fajn, dadilje jevrejskog porekla opsednute modnim trendovima u kultnom sitkomu "Dadilja".

Popularna serija se snimala od 1993. do 1999. godine.

"Dadilju" mnogi i danas pamte po njenom živopisnom stilu odevanja i specifičnom humoru, a u seriji se često pojavljivala u kreacijama najvećih svetskih modnih dizajnera.

Drešer je nedavno na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira obučena u šareni prsluk. Fanovi serije su odmah uočili o prsluku kom prsluku se radi, naime, ona ga je nosila na setu "Dadilje" devedesetih.

- O Bože, pa ti ne stariš - komentarisali su brojni obožavaoci ispod Frenine objave, pa se složili da izgleda gotovo identično kao u vreme snimanja serije.

Fren Drešer
foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

03:59

DŽEHVIN DEČKO NINO ZA KURIR PROGOVORIO O VEZI SA PEVAČICOM: Imao sam predrasude dok je nisam upoznao, nemamo mira ni 2 minuta!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track