REŠENO JE, SELI SE U HOLIVUD! Dženifer LOPEZ se odlučila na drastičnu PROMENU, počeće zajednički ŽIVOT sa Benom Aflekom!
Foto: Profimedia

presekla

REŠENO JE, SELI SE U HOLIVUD! Dženifer LOPEZ se odlučila na drastičnu PROMENU, počeće zajednički ŽIVOT sa Benom Aflekom!

Pop kultura -

Novi početak za Dženifer Lopez kreće sada.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez nakon 4 godine veze, a zatim i raskida sa bivšim igračem bejzbola, Aleksom Rodrigezom (45) obnovila staru vezu sa glumcem Benom Aflekom.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Sve više vremena provode zajedno, a strani mediji pišu kako je sada pala odluka o zajedničkom životu. Naime, kako prenose strani mediji Dženifer će se preseliti kod Bena u Los Anđeles i time započeti novo poglavlje u svom životu.

Kako navode strani mediji, ona je spakovala stvari iz luksuzne kuće u Majamiju i zajedno sa decom, Emom i Maksimilijanom (13) koju je dobila u braku s apevačem Markom Entonijem, se zaputila u Los Anđeles.

Kako izvori kažu, navodno pevačica planira da njen novi dom bude u Kaliforniji.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Nije poznato kada će početi sa selidbom, ali izvor blizak pevačici rekao je kako Kaliforniju želi da učini svojim novim domom. Tim potezom Džej Lo želi da započne novo poglavlje u životu.

Izvor blizak paru nedavno je za strane medije rekao kako se Lopezova s Aflekom oseća sve prirodnije.

- Ona će biti između Los Anđelesa i Hemtonsa ovog leta, ali baza je u gradu anđela. Traži škole za decu u koju bi krenula s jeseni - navodi izvor američkog portala.

- Dženifer je uzbuđena zbog novog početka i zajedničkih stvari sa Benom. Uskoro će biti u svom novom domu u El Eju. Mozgaju oko svih mogućih partnerstava, samo nebo im je granica. Sve je u pronalaženju zajedničke tačke i održavanja odnosa. Tako su srećni što su ponovno zajedno - priznao je izvor.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Profomedia

(Kurir.rs/A.M./Eonline)

Bonus video:

03:59

DŽEHVIN DEČKO NINO ZA KURIR PROGOVORIO O VEZI SA PEVAČICOM: Imao sam predrasude dok je nisam upoznao, nemamo mira ni 2 minuta!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track