GODINAMA SAM KAO DETE MAŠTAO DA UPOZNAM BRANKA KOCKICU: Reditelju Jugu Radivojeviću se ispunila velika želja, ali to nije sve!
Foto: ATA images

emotivan

GODINAMA SAM KAO DETE MAŠTAO DA UPOZNAM BRANKA KOCKICU: Reditelju Jugu Radivojeviću se ispunila velika želja, ali to nije sve!

Pop kultura -

Poznati pozorišni reditelj Jug Radivojević laureat je prve pozorišne nagrade "Slobodanka Caca Aleksić" za najbolju režiju predstave za decu, čija se svečana dodela održala u petak u prostorijama Pozorištanca "Puž" u Beogradu.

Radivojević je ovo priznanje dobio za režiju predstave "Sirano de Beržerak" banjalučkog Dečjeg pozorišta Republike Srpske, rađenoj po tekstu dramaturga Igora Bojovića. Nagradu mu je uručio Cacin suprug i glumac Branislav Milićević, poznatiji kao Branko Kockica.

- Ovo je za mene najvažnija nagrada od svih prethodno dobijenih u zemlji i inostranstvu zato što nosi Cacino ime. Moramo verovati da se snovi ostvaruju. Godinama sam kao dete maštao da upoznam Branka Kockicu, a sada sam prijatelj sa svojim idolom - rekao je Radivojević.

Jagoš Marković, nagrada, Jug Radivojević
foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/ Tanjug

Bonus video:

01:31

MALO KO ZNA DA JE MILENA RADULOVIĆ NJENA UNUKA! Nada Obrić otkrila NEPOZNATE DETALJE glumičinog odrastanja i ODNOSA sa roditeljima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track