IGRAM ULOGU KOJU JE ZORAN CVIJANOVIĆ SJAJNO OŽIVEO U SLOŽNOJ BRAĆI! Andrija Kuzmanović: Gile navija za Partizan i ima lepo ime
Foto: Nikola Anđić

glumac deo nastavka hit serije

IGRAM ULOGU KOJU JE ZORAN CVIJANOVIĆ SJAJNO OŽIVEO U SLOŽNOJ BRAĆI! Andrija Kuzmanović: Gile navija za Partizan i ima lepo ime

Pop kultura -

Popularni glumac Andrija Kuzmanović jedno je od novih lica u nastavku "Složne braće".

- Svi treba da znaju da mi ne pravimo rimejk kultne serije već nastavak, u kojem protagonisti imaju mobilne telefone i drugačije želje i nadanja. Nadrealni humor smo zadržali jer je scenarista Nele Karajlić, a reditelj Milorad Milinković - kaže Kuzmanović za Tanjug.

Beograd, Protest, Skupština Srbije, Zoran Cvijanović
foto: Nemanja Nikolić

On će ući u kožu lika koji je pre njega tumačio Zoran Cvijanović.

- Igram Gileta, kojeg je Cvija maestralno oživeo u prvom delu "Složne braće". Prija mi da tumačim Gileta, koji navija za Partizan i ima lepo ime... Cvija u našoj seriji igra Slovenca jer svaki čovek koji počne da se bavi biznisom u Srbiji malo počne da liči na nekog Slovenca - rekao je Kuzmanović.

Prema njegovim rečima, na snimanju vlada izuzetna atmosfera, u kojoj dominira situaciona kreacija.

- Volimo jedni drugima da nameštamo "penale" i replike na setu. Dobro je za seriju, a i mi se sjajno zabavljamo. Verujem da će publika na jesen uživati u seriji koliko smo mi uživali u njenom snimanju - kazao je glumac. Producent "Složne braće" je Telekom Srbija, dok je izvršna produkcija poverena "ETM produkciji". Serija će se prikazivati na Superstar televiziji, kao i na RTS ili nekoj drugoj televiziji s nacionalnom frekvencijom. Ekipa će raditi do kraja jula, a u planu je da se snimi 12 nastavaka.

Toma Zdravković
foto: Pritnscreen

Andriju na jesen čeka i premijera filma "Toma", u kome igra menadžera legendarnog pevača.

- Toma Zdravković je bio jako zeznut tip sa životnom pričom koja je idealna za film. Svi mi pomalo polažemo pravo na njegovu muziku i sentiment i svi smo mi pomalo Toma Zdravković. To nam je on dozvolio i naredio indirektno - zaključuje sjajni komičar.

Andrija Kuzmanović
foto: Nikola Anđić

Kurir/ Maša Kostić

Bonus video:

02:50

POPULARNI INSPEKTOR IZ SENKI NAD BALKANOM IZGUBIO 15 KG: A evo kako mu je to promenilo život (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track