ALEKSANDAR RADOJIČIĆ NA DRUGAČIJI NAČIN ČESTITAO DEVOJCI ROĐENDAN: Obukao MAJICU sa posebnim natpisom i raznežio SVE! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

ZALJUBLJENI

ALEKSANDAR RADOJIČIĆ NA DRUGAČIJI NAČIN ČESTITAO DEVOJCI ROĐENDAN: Obukao MAJICU sa posebnim natpisom i raznežio SVE! (FOTO)

Pop kultura -

Srce Aleksandra Radojičića, jednog od najpoželjnijih mladih glumaca sa naših prostora, osvojila je Dunja Radičević, lepa manekenka koja svojoj lepotom očarava sve gde god da se pojavi.

Iako su odlučili da svoj odnos čuvaju samo za sebe, s vremena na vreme nas obraduju nekom zajedničkom objavom na društvenim mrežama, po kojma je jasno da je ljubav među njima veoma jaka.

Par je u vezi skoro dve godine, međutim, glumac ne voli da priča svojoj intimi, a posebno o ljubavnom životu, jer želi da uživa u iskrenim emocijama bez pompe i senzacionalizma.

Baš u tom maniru, devojka Aleksandra Radojičića dobila je i rođendansku čestitku - jednostavno i moćno.

Na fotografiji koju je objavio, Aleksandar je Dunjin rođendan obeležio samo haštagom #27, dok je njegova majica nosila snažnu poruku. Na majici je velikim slovima pisalo "Ljubav", a pogled uprt u Dunju svedočio je da je baš ona žena koja je u njegov život unela ovu najlepšu emociju.

(Kurir.rs/A.A.)

BONUS VIDEO:

00:35

LUNA ĐOGANI SE OGLASILA IZ PORODILIŠTA U CIK ZORE! Novopečena mama se ne odvaja od MEZIMICE Mije, a evo šta je PORUČILA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track