ŠEHEREZADA NA JEDINSTVEN NAČIN OTKRILA POL BEBE: Bog zna da sam toliko želela ovo! Svi su PRIŽELJKIVALI ovo!
Foto: Profimedia

prelepo

ŠEHEREZADA NA JEDINSTVEN NAČIN OTKRILA POL BEBE: Bog zna da sam toliko želela ovo! Svi su PRIŽELJKIVALI ovo!

Pop kultura -

Jedan od najomiljenijih turskih glumačkih parova Halit Ergenč i Berguzar Korel postaće roditelji po treći put. Popularni Omar i Šeherezada iz serije "1001 noć", sada su otkrili i pol bebe.

Vest o trudnoći glumicu je zatekla usred snimanja nove serije, a sada je otkriven i pol bebe. Nakon dva dečaka, njihovoj porodici pridružiće se jedna devojčima.

"Bog zna da sam toliko želela ovo. Naša porodica, naši najbliži prijatelji, naši najbolji prijatelji, ma svi su znali da smo ovo priželjkivali. Neka nam je velika porodica, neka su nam zdrava i srećna deca. Neka nam napokon stigne i devojčica", napisala je Berguzar pozirajući uz tortu koju je na vrhu krasila devojčica.

Poznati par već ima dvojicu sinova Alija i Hana, a samo godinu dana nakon dolaska drugog sina, porodica će postati bogatija za još jednog člana. Berguzar je nedavno turskim medijima opisala kako se oseća u trećoj trudnoći.

"Trudnoća je istovremeno zastrašujuća i predivna. Postoje neke stvari koje su lakše nego u ranijim trudnoćama jer znate šta vas čeka, ali u drugim je puno teže. Recimo, dobila sam 16 kilograma već sada, dok sam u prvoj trudnoći u ovom razdobolju dobila devet ili deset kilograma. No, to su slatke brige", rekla je ona.

Poslednje tri godine glumicu nismo gledali u televizijskim projektima, a kada je počela sa snimanjem nove serije, isto je morala prekinuti jer je ostala u drugom stanju.

(Kurir.rs/A.A.)

Bonus video:

00:35

LUNA ĐOGANI SE OGLASILA IZ PORODILIŠTA U CIK ZORE! Novopečena mama se ne odvaja od MEZIMICE Mije, a evo šta je PORUČILA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track