OVO JE UŽAS! SADA MI JE ŽAO, ALI JE KASNO! Zvezda serije PRIJATELJI očajna zbog PLASTIČNIH operacija, skroz su joj uništile LICE
Foto: Profimedia

jezivo

OVO JE UŽAS! SADA MI JE ŽAO, ALI JE KASNO! Zvezda serije PRIJATELJI očajna zbog PLASTIČNIH operacija, skroz su joj uništile LICE

Pop kultura -

Zvezda serije "Prijatelji" Kortni Koks pravi je primer toga kako plastične operacije mogu uništiti nečiju prirodnu lepotu.

Glumica je u nekoliko navrata govorila je o tome koliko se kaje što se ikada igrala sa estetskom hirurgijom, ovih dana ponovo je zvezda društvenih mreža nakon što se pokazala u prirodnom izdanju.

Razlika između Instagram pojave i izdanja bez filtera i šminke najbolje se vidi na tebi, često su komentari korisnika instagrama ispod fotografija Kortni Koks.

Kortni Koks
foto: Profimedia

"Veoma teško sam prihvatala činjenicu da starim. Ali, ne vredi. Sa tim se ne možete boriti. Nema osobe koja je izmislila formulu protiv starenja. I svi će ostariti, svačija mladost će proći. Ja sam pokušala sa zaledim svoje godine. Naravno, nisam uspela. Operacije su mi samo uništile lice, sada mi je žao zbog toga, ali kasno je. Okej, naučila sam nekoliko lekcija o životu, ali za neke stvari je sada kasno", rekla je Kortni jednom prilikom.

Zahvati su se nizali jedan za drugim i vrlo brzo lepa glumica više nije ličila na sebe.

"U jednom momentu misliš da radiš na sebi, a onda pogledaš fotografiju i prvi što pomisliš je - ovo je užas! Kajem se zbog mnogih stvari koje sam uradila. Dobro je što sam shvatila na vreme da treba da prestanem", iskreno je priznala.

Kortni Koks
foto: Printscreen Instagram/courteneycoxofficial

Podsetimo, ekipa "Prijatelja" nedavno se okupila, 17 godine nakon što je emitovana poslednja epizoda serije. Iako su fanovi očekivali nastavak popularnog sitkoma, ipak je reč bila o velikom intervjuu u kome su glumci govorili o anegdotama i sećanjima sa snimanja serije.

Prijatelji
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.A.)

Bonus video:

01:09

KOME JE NAJTEŽE KADA DOĐE TRENUTAK DAVANJA STARATELJSTVA NAD DECOM? Vesna Stanojević: Alimentacija je obaveza koja mora da se poštuje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track