ONI SU PRIJATELJI I TERAPEUTI, UVEK TU ZA VAS: Ovo su 4 horoskopska znaka koja umeju da saslušaju i udele po koji koristan SAVET!
Foto: Profimedia

astrologija

ONI SU PRIJATELJI I TERAPEUTI, UVEK TU ZA VAS: Ovo su 4 horoskopska znaka koja umeju da saslušaju i udele po koji koristan SAVET!

Zanimljivosti -

Svi mi sa vremena na vreme imamo potrebu da ispovedimo svoje jade i nedoumice, jer ima to i terapeutski učinak.

Dok će neki horoskopski znakovi jedva čekati da preuzmu reč, ovi će vas znati saslušati, a možda i udeliti koristan savet.

prijatelji
foto: Profimedia

Blizanci

Na glasu kao najpričljiviji horoskopski znak, ipak će vam dati da dođete do reči kad progovorite o svojim problemima. Zapravo, vrlo brzo otkrićete da ti brbljavci znaju da ćute kad im se poveravate u četiri oka. Osim što će vas vrlo pažljivo saslušati, lako će se uživeti u vašu ulogu. Želite li pak dobar, objektivan savet, Blizanci su pravi sagovornik za vas. Kad im izložite problem, sagledaće ga racionalno i razmotriti sa različitih tački gledišta, bez uplitanja emocija. To može biti vrlo korisno, jer oštroumni kakvi jesu, jasno će razlučiti stvari. Možda vam se neće svideti ono što čujete, ali poslušajte ih i sledite njihove nauke. Ipak, tražite li rame za plakanje, na pogrešnoj ste adresi.

blizanci
foto: Profimedia

Rak

Želite li se isplakati i izjadati, dobiti zrnce ljubavi i pažnje, Rak će vam biti savršen sagovornik. On ima prirodnu potrebu pružiti bližnjima osećaj sigurnosti i pomoći. Emocionalno će vas podupreti kad vam je teško i saslušati vas bez upadica. Verovatno će vas ponuditi hranom za utehu, bar šoljom vruće čokolade s rumom i keksima. Dajte mu do znanja koliko cenite njegovo prijateljstvo i uzvratite mu istom merom ako zatraži vašu pomoć.

rak
foto: Profimedia

Devica

Analitična Devica savršen je slušač i prvak u rešavanju problema. Ne očekujte od nje da će plakati i jadikovati s vama. Iako saoseća, neće to pokazati, već će se potruditi naći rešenje problema koji vas muči. Sve će podrobno proučiti, utvrditi koje vam se prepreke nalaze na putu i napraviti plan kako doći do cilja. Neće vas podržati u samosažaljenju, već podstaknuti da se trgnete i učinite nešto.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Vaga

Rođeni pregovarač, Vaga je kao stvorena za rešavanje problema u odnosima. Dobro će upamtiti svaki podatak koji joj kažete, ali vas neće podržati u njoj nerazumnom naumu ili stavu samo zato što ste joj prijatelj. Vođena osećajem za pravdu i sklad, da bi dobila pravu sliku, hteće razmotriti i gledište druge strane. Neće vas osuđivati ako niste u pravu, nego će vas pokušati navesti da sagledate problem iz šire perspektive i primenite rešenje koje će zadovoljiti sve uključene.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Tportal)

Bonus video:

09:20

SLATKA PRIČA DAVIDA I DARIJA: Usred Dorćola drže 2.000.000 pčela! Urbano pčelarstvo normalna pojava u svetu, a ima ga i Beograd

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track