DA LI PREPOZNAJETE BIVŠU SRPSKU SNAJKU? Najlepša žena sveta malo se ubucila, evo kako sada izgleda sa NEKOLIKO KILOGRAMA VIŠKA!
Foto: Printscreen/Instagram

pršte komentari

DA LI PREPOZNAJETE BIVŠU SRPSKU SNAJKU? Najlepša žena sveta malo se ubucila, evo kako sada izgleda sa NEKOLIKO KILOGRAMA VIŠKA!

Pop kultura -

Adriana Lima, slavna manekenka i bivša žena košarkaša Marka Jarića, važi za jednu od najlepših žena sveta, a na fotografiji iz detinjstva malo ko bi je prepoznao.

"Ne zavaravajte se izgledom! Ova devojčica sa plavim bikinijem (ja), nije zaboravila odakle je ..... bez obzira na sve što sam postigla profesionalno i kao model. Vrednosti za koje su moja snažna, ali nežna mama i baka i moja prelepa zemlja Brazil mislile da su vrline koje su me dovele do vrha moje karijere", napisala je ona uz uspomenu iz detinjstva.

Inače, Lima je pre nekoliko meseci završila karijeru posle 20 godina rada na revijama "Victoria's secret". Nakon što se povukla mnogi sada komentarišu da je nabacila par kilograma viška.

Ovih dana, Instagramom kruži fotografija Adrijane Lime na kojoj je pozirala u kožnim helankama, topu u pink boji i sakou, a ono što je zapalo za oko mnogima je upravo njena figura.

S obzirom da je uvek bila mršavica i ova mala promena u kilaži nije mogla da prođe nezapaženo.

I dok su pojedini kritikovali njen izgled, fanovi su stali u njenu odbranu. "Žena je prelepa, 2-3 kilograma više joj nimalo ne narušava savršen izgled".

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 19.6.2021.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track