GLUMAC UŽIVA SA 23 GODINE MLAĐOM SUPRUGOM JELENOM! Ima četvoro dece sa njom, a svi imaju NESVAKIDAŠNJA imena!
Foto: Dragana Udovičić

ne smeta im razlika u godinama

GLUMAC UŽIVA SA 23 GODINE MLAĐOM SUPRUGOM JELENOM! Ima četvoro dece sa njom, a svi imaju NESVAKIDAŠNJA imena!

Pop kultura -

Glumac Slobodan Ćustić (62) u skladnom je braku sa 23 godine mlađom suprugom Jelenom sa kojom ima četvoro dece, dok iz prethodnog braka ima dva sina.

Ono što je zanimljivo jeste da Slobodanov najstariji sin ima 41 godinu, dok najmlađi ima tri i po. On i Jelena svojoj deci su dali nesvakidašnja imena - Vasilija Vida, Tanasija i Ozrena, te ćerku Zariju.

Slobodan Ćustić
foto: Dragan Kadić

- Imam petoricu sinova i ćerku, princezu. Najmlađi sin ima tri i po godine, a najstariji 41. Sve može da se postigne kada je čovek dobro organizovan, a kako se moja Jelena i ja sve lepo dogovorimo, onda nam uvek teče med i mleko - rekao je nedavno poznati glumac u emisiji "Kec na jedanaest".

Ćustić je od supruge Jelene stariji više od dve decenije, ali nijedno od njih dvoje se ne osvrće na to, niti im razlika u godinama smeta.

- Kod Slobodana me je privukla njegova harizma, sloboda i lakoća postojanja i življenja. Snažna, nepokolebljiva volja i veseo duh. Iskre radosti koje su mu stalno tinjale u očima i osmeh koji je uvek imao bez rezerve - ispričala je jednom prilikom Jelena i dodala da ljudi o svemu imaju predrasude, pa je tako bilo i u njihovom slučaju.

Slobodan Ćustić
foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

06:25

NEOBIČNO! NOVA PREDSTAVA IGRAĆE SE U AVIONU: Mesta ima za samo 150 putnika, glumci služe šampanjac, a evo kako do karata

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track