AKO HOĆETE LUDU ŽURKU, IDITE KOD OVA 3 ZNAKA: Oni su najbolji domaćini po ASTROLOGIJI i priređuju zabave za PAMĆENJE!
Foto: Pprofimedia

najbolji su

AKO HOĆETE LUDU ŽURKU, IDITE KOD OVA 3 ZNAKA: Oni su najbolji domaćini po ASTROLOGIJI i priređuju zabave za PAMĆENJE!

Zanimljivosti -

Na temelju astrologije Lav, Devica i Riba imaju veštine savršenog domaćina i mogu bez napora prirediti masovnu zabavu. Odlični su organizatori koji će osigurati da se svi opuste i dobro provedu.

žurka
foto: Pprofimedia

1. Lav

Lavovi su rođeni sa šarmantnim veštinama te ih drugi ljudi vide kao izvrsne domaćine i odlične organizatore. Vole da prirede zabavu i da pozvu sve u svoju kuću. Žele prirediti najbolju zabavu koju će svi dugo pamtiti.

2. Devica

Device su perfekcionisti i podrazumeva se da žele da njihova zabava bude apsolutno besprekorna i savršena, bez grešaka. Vole da organizuju i planiraju zabavu. Od hrane i pića do ukrasa, za Device sve mora biti u savršenom izdanju.

3. Riba

Ribe su jedan od najsaosećajnijih horoskopskih znakova. Oni svim srcem priređuju zabavu kako bi svojim gostima pružili toplu i ugodnu dobrodošlicu. Njihovi gosti takve zabave će zauvek pamtiti. Oni se brinu o svojim gostima i pobrinuti će se da se osećaju prijatno.

žurka
foto: Pprofimedia

(Kurir.rs/A.M./PinkVilla)

Bonus video:

00:58

SEĆATE SE BUNTOVNE NATAŠE IZ ISTOVREMENOG FILMA? Evo šta danas radi Tijana Kondić i kako se seća uloge koja joj je promenila ŽIVOT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track