LANA DEL REJ SLAVI 36. ROĐENDAN! Promenila lični opis: PRETERALA sa FILERIMA, ugojila se 15 KG, a sa 14 išla na ODVIKAVANJE!
Foto: printscreen jutjub

NEPREPOZNATLJIVA slavljenica

LANA DEL REJ SLAVI 36. ROĐENDAN! Promenila lični opis: PRETERALA sa FILERIMA, ugojila se 15 KG, a sa 14 išla na ODVIKAVANJE!

Pop kultura -

Pevačica Lana Del Rej danas proslavlja 36. rođendan.

Talentovana Lana, ćerka milionera i investitora Roba Granta, rođena je u Njujorku 21. juna 1985. godine. Od malena je uživala u luksuznom životu i raskošu, a zbog svojih kontroverznih tekstova i spotova, vrlo brzo je stekla svetsku slavu.

Još u mladosti počela je da piše tekstove i pesme koje je izvodila u noćnim klubovima Njujorka, a svoj prvi studijski album "Lana Del Rej" izdala je 2010. godne. Međitim, album je nakon kratkog perioda iz nerazjašnjenih razloga povučen iz prodaje. Ona o tome nikada nije javno govorila.

Za jedan strani magazin izjavila je da je bila zavisnik od alkohola, kao i da je sa 14 godina prvi put bila na odvikavanju.

- Pila sam alkohol kad god sam bila u prilici, često i sama. Tada je sve to delovalo u redu. Već sa 14 godina roditelji su me prvi put poslali na kliniku za odvikavanje - ispričala je pevačica.

Nedavno je njen izgled i primetan višak kilograma naišao je na negativne komentare, s obzirom na to da je uvek imala izuzetno vitku liniju. Pored toga, za Lanu duže vreme se govori da se izobličila operacijama, a da su promene najvidljivije na njenom nosu. Strani mediji prenose da Lana nije dirala samo nos, već da je imala niz intervencija na svom licu - usta, jagodice, botoks...

Lana Del Rej
foto: Profimedia

Mnogi njen izgled komentarišu i na društvenim mrežama. Nakon što se Lana ugojila 15 kilograma, kako prenose inostrani mediji, odmah je postala žrtva “fat shaminga”. To zapravo znači da su je odmah vređali, omalovažavali i kritikovali samo zbog izgleda njenog tela.

Američka pevačica ne mari previše za kritike, a krajem marta objavila svoj novi studijski album koji se zove "Chemtrails Over the Country Club", skoro godinu dana nakon što je otkrila njegov naziv.

Lana Del Rej
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.A)

Bonus video:

01:21

POSLEDNJI OPROŠTAJ OD NOVICE ZDRAVKOVIĆA: Krenula povorka, udovica sva u CRNINI i NEUTEŠNA (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track