TIKTOK U ŠOKU! KLADIO BIH SE DA STE BRAT I SESTRA! Niko ne veruje da joj je on sin, a kad kaže koliko joj je godina, svi ZANEME!
Foto: Printscreen/Tik Tok/ jenneelicious

mladolika

TIKTOK U ŠOKU! KLADIO BIH SE DA STE BRAT I SESTRA! Niko ne veruje da joj je on sin, a kad kaže koliko joj je godina, svi ZANEME!

Ludi svet -

Zvezda TikToka, Dženi, zbog sitne građe i mladolikog lica izgleda daleko mlađe nego što zapravo jeste, te su njeni pratioci bili prilično šokirani kada su saznali da je ona uopšte majka, a tek kada su shvatili da je njen sin zapravo odrastao muškarac.

Kanađanka je rodila svog sina sa 18 godina, pa danas, kada je on već odrastao i ima 24, mnogi misle da mu je sestra ili čak devojka.

Dženi na društvenim mrežama često objavljuje snimke sa sinomna kojima ističe komentare koje dobija od ljudi u svakodnevnom životu, a slične opaske je nisu zaobišle ni na Internetu.

- Imala si 3 godine kada si ga rodila? Više deluješ kao njegova mlađa sestra, Kladio bih se da ste brat i sestra, Izgledaš neverovatno, mislio sam da si mu devojka - samo su neki od hiljade sličnih izjava.

jenneelicious
foto: Printscreen/TikTok/jenneelicious

Mladolikom izgledu ove 42-godišnjakinje doprinosi duga plava kosa, vitko, zategnuto telo, ali i činjenica da se oblači poput devojke u ranim 20.

Dženi, koju na TikToku prati preko 70.000 ljudi, ima još jednog, mlađeg sina. Povremeno dobija kritike da majka u 40 ne bi trebalo da izgleda tako, kao i da se oblači neprimereno. Međutim, možemo zaključiti da na nju ti komenati ne utiči i uživa u objavljivanju zabavnih snimaka na TikToku, a čini se da ni njeni sinovi nemaju ništa protiv.

jenneelicious
foto: Printscreen/TikTok/jenneelicious

(Kurir.rs/A.A)

Bonus video:

00:04

Tanja Savić na pola puta do Srbije! Evo gde i kako uživa sa sinovima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track