GAGI JOVANOVIĆ ODBIO 10.000 € DA PEVA RUŽO RUMENA POD ŠATROM Glumac bira uloge i gde izvodi svoj performans
Foto: Saša Pavlić Koki

Ovo možda niste znali

GAGI JOVANOVIĆ ODBIO 10.000 € DA PEVA RUŽO RUMENA POD ŠATROM Glumac bira uloge i gde izvodi svoj performans

Pop kultura -

Najpopularnija narodna pesma u Srbiji završila je na sudu! Zbog "Ruže rumene" već neko vreme nemaju sna ni Nebojša Ljubišić ni Dragan Gagi Jovanović.

Naime, kako je Kurir ekskluzivno objavio, glumac Nebojša Ljubišić tužio je svog kolegu i klasića, čuvenog Drakčeta iz serije "Moj rođak sa sela", da mu je ukrao pesmu. Preciznije, Ljubišić osporava da je Dragan Gagi Jovanović kompletan autor čuvene "Ruže rumene".

moj rođak sa sela
foto: RTS

U vreme emitovanja pomenute serije Gagi Jovanović sa svojim bendom Džiberi odbio je tezgu na jednoj svadbi u Makedoniji, gde mu je nuđeno da za 10.000 evra otpeva nekoliko pesama mladencima. Mladenci su želeli da imaju prvi ples baš u "Ružo rumena".

Popularnom srpskom glumcu primamljiv honorar nije bio dovoljan motiv da se prihvati posla i lake zarade. Jovanović vrlo retko nastupa na privatnim zabavama, a obično publika koja voli njegove pesme može da ga čuje na koncertima koje organizuje jednom godišnje u Beogradu i drugim većim gradovima.

- Dragan ne peva na svadbama. Zahvalili smo se ljudima na pozivu - poručila je svojevremno za Kurir Branka Pujić, supruga i kolegnica Dragana Jovanovića.

Dragan Jovanović, Branka Pujić
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/

Bonus video:

00:28

FRAJLE U EMISIJI UŽIVO ZAPEVALE PESMU BALAŠEVIĆU! Emotivne reči GAĐAJU u SRCE: Tri dana smo bile u SUZAMA a onda je stigla POEZIJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja