POZNAT JE PO TOME DA NE POKAZUJE DECU NA INTERNETU, ALI SADA JE PREKRŠIO TO PRAVILO: Džastin Timberlejk pokazao sina prvi put FOTO
Foto: Profimedia

preslatko

POZNAT JE PO TOME DA NE POKAZUJE DECU NA INTERNETU, ALI SADA JE PREKRŠIO TO PRAVILO: Džastin Timberlejk pokazao sina prvi put FOTO

Pop kultura -

Muzičar i glumac Džastin Timberlejk je prošlog leta postao otac po drugi put, ali su on i njegova supruga Džesika Bil tu su vest krili mesecima.

Džastin Timberlejk, Džesika Bil
foto: Profimedia

Proslavljeni muzičar je poznat po tome što svoj porodični život drži po strani, a to se posebno odnosi na njegovu decu, koju on i njegova supruga nastoje da zaštite od javnosti pod svaku cenu.

Iako je aktivan na društvenim mrežama, sinove bivšeg člana boya benda 'N Sync, Silasa (6) i Fineasa koji će uskoro proslaviti prvi rođendan, retko kad možemo videti na Instagramu.

Premda je Finenas u njihovu prodicu stigao prošle godine, tek sad je brižni otac odlučio da ga pokaže obožavaocima i to povodom Dana očeva.

Muzičar je na jednoj od fotografija s fanovima podelio simpatičan prizor na kom sa svojim dečacima igra video igrice.

"Zahvalan sam mom ocu i dedu što su me izveli na pravi put, podnosili žrtve da bih ja živeo svoje snove i što su me naučili da se stvarni život događa u malim trenucima. Srećan Dan očeva", napisao je Džastin pored fotografije sa svojim sinovima i za kratko vreme dobio mnogo pozitivnih komentara.

Nedavno je i Džesika ispričala kako to izgleda biti mama dvoje dece.

"Jedan moj vrlo mudar prijatelj je rekao da je jedno dete mnogo, a dvoje je 1000. To je tačno takav osećaj", rekla je.

Ali njen porodični haos ima i svoju lepu stranu, a to je povezanost njihovo dvoje dece.

"Nije lako, ali neverovatno je. Zanimljivo i zabavno. Razgovori koje sada vodim sa svojim šestogodišnjakom su tako kul. On je mala osoba koja govori najsmešnije stvari, a opet je tako osetljiv i nežan", rekla je Džesika Bil.

Džastin Timberlejk, Džesika Bil
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:48

KAKO ĆE GAGI DOKAZATI DA JE RUŽO RUMENA NJEGOVA PESMA? Šefica odseka za autorska prava otkrila ŠTA je ključno za dokazivanje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track