KAKAV SIN! ČUVENI HARI POTER PRODAO KUĆU RODITELJIMA: Platili LUKSUZNU nekretninu 2.000.000 $, a Internet ne može da se NAČUDI!
Foto: Profimedia

zanimljivo

KAKAV SIN! ČUVENI HARI POTER PRODAO KUĆU RODITELJIMA: Platili LUKSUZNU nekretninu 2.000.000 $, a Internet ne može da se NAČUDI!

Pop kultura -

Zvezda serijala "Hari Poter", proslavljeni britanski glumac Danijel Redklif (31) sa slavom i milionskim primanjima "se bori" već 20 godina, još otkako je bio dečak.

Danijel Redklif
foto: Profimedia

Međutim, čini se da nula na računu nikad nije dovoljno pa brojne svetske medije zabavlja vest kako je kuću vrednosti 2.000.000 dolara glumac prodao svojim roditeljima.

Reč je o luksuznoj nekretnini u Melburnu, koju je prvo još 2004. kupila agencija za nekretnine u vlasništvu njegovih roditelja, a glumac je službeno postao vlasnik 2007. godine, kada je postao punoletan.

Kuća ima dve spavaće sobe, radnu sobu, dva kupatila, garažu za dva automobila, veliki dnevni boravak otvorenog plana, balkon i sjajan pogled, ali Redklif je tamo retko boravio i odlučio je da je proda.

Kako pišu australijski mediji, dobio je tri ponude, a onda se odlučio za kupce koje poznaje od ranije i kojima veruje - svoje roditelje. Nekretninu im je ustupio za "okruglih" 2.000.000 dolara i postao predmet raznih pošalica na internetu. I dok je za jedne škrtica, drugi pak smatraju kako su iza ove neobične transakcije potencijalno i malverzacije sa tamošnjim zakonom.

Danijel Redklif
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Domain.com.au)

Bonus video:

02:51

Voda za piće u cisternama na šest lokacija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track