BOGATA NASLEDNICA POKAZALA ZAPANJUJUĆE OBLINE NA PLAŽI: Italijanska pevačica uživo izgleda ubitačno, svi su gledali samo u JEDNO!
Foto: Profimedia

prirodna

BOGATA NASLEDNICA POKAZALA ZAPANJUJUĆE OBLINE NA PLAŽI: Italijanska pevačica uživo izgleda ubitačno, svi su gledali samo u JEDNO!

Pop kultura -

Eletra Lamborgini (27) u Italiji je poznata kao pevačica, plesačica i učesnica šou programa. Ipak, poznatija je kao unuka slavnog osnivača kompanije Lamborgini, Feručija Lamborginija.

Ovog puta paparaco fotografi su je "uhvatili" na Mikonosu sa prijateljicom Ludovikom Pagani kako uživa u sunčanju, vožnji, kupanju.

Eletra, koja je jednom prilikom izjavila da preferira prirodan izgled i da ne voli silikone, paradirala je plažom u seksi kupaćem kostimu plave boje koji je istakao njenu oblu zadnjicu. Takođe, bez ustručavanja je pokazala svoje lice bez trunke šminke, a bilo je nemoguće ne primetiti i njene upadljive tetovaže.

Eletra Lamborgini
foto: Profimedia

Uprkos tome što je ova dama izrazito atraktivna, u prošlosti se suočila sa kritikama da ima koji kilogram viška, no izjavila je da se na takve opaske ne obazire.

"Mnogi su mi govorili da sam predebela i da bih novac koji imam mogla da potrošim na liposukciju. Ali ja nisam kao mnoge koje su se skroz izoperisale, preferiram prirodni izgled", izjavila je mlada bogatašica.

Inače, italijanska naslednica bavi se pevanjem iz hobija, a zovu je i "kraljicom tverkovanja", a lako ćete zaključiti odakle joj ova titula ako samo zavirite na snimke na njenom Instagram profilu. Ona je takođe strastveni zaljubljenik u rijaliti emisije - učestvovala je u nekoliko njih, a zbog svog ponašanja u njima stekla je nadimak "italijanska Paris Hilton". No, pokazala je i nezgodan temperament i svadljivu ćud, pa je zaradila još jedan nadimak - "ubica".

Eletra Lamborgini
foto: Profimedia

Eletrina velika strast je i jahanje - učestvovala je i pobeđivala na brojnim regionalnim i svetskim takmičenjima, a pored konja obožava i pse - ima najmanje 30 čivava i 15 članova osoblja koje brine o njima.

Inače, ova 27-godišnjakinja se deklarisala kao biseksualka, ali je 2018. uplovila u vezu sa holandskim di-džejem Afrodžekom, za koga se udala na bajkovitoj ceremoniji na jezeru Komo u septembru 2020.

Eletra Lamborgini
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./BlicŽena)

Bonus video:

06:01

KIJA KOCKAR PODRŽALA LUKASA, PA OTKRILA: Biću mu gost na koncertu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja