DŽASTIN TIMBERLEJK SE OGLASIO EMOTIVNOM PORUKOM: Podržavam BRITNI, nije u redu to što joj rade, ONA treba da odlučuje o SVOM TELU!
Foto: Profimedia

na njenoj je strani

DŽASTIN TIMBERLEJK SE OGLASIO EMOTIVNOM PORUKOM: Podržavam BRITNI, nije u redu to što joj rade, ONA treba da odlučuje o SVOM TELU!

Pop kultura -

Pevač Džastin Timberlejk je poslao poruku podrške Britni Spirs.

On se oglasio na Tviteru gde je prokomentirisao svedočenje Britni na saslušanju za starateljstvo koje je održano 23. juna.

"Nakon ovoga što smo danas videli, svi bi trebalo da podržavamo Britni u ovom trenutku. Bez obzira na našu prošlost, dobru i lošu, bez obzira koliko davno ona bila", napisao je muzičar.

"Ono što joj se događa jednostavno nije u redu. Nijednoj ženi nikada ne sme biti ograničeno donošenje odluka o sopstvenom telu. Niko nikada ne sme biti držan protiv svoje volje ... Ili ikad morati tražiti dopuštenje za pristup svemu onome za šta je toliko naporno radio", nastavio je.

"Džes i ja šaljemo svoju ljubav i apsolutnu podršku Britni. Nadamo se da će sudovi i njena porodica to ispraviti i pustiti je da živi kako ona želi da živi", poručio je Džastin. Njih dvoje su bili zajedno od 1998. do 2002. godine.

Da podsetimo, Britni se prvi put u poslednje dve godine obratila sudu u slučaju kontroverznog starateljstva.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Naime, Britni je poslednjih 13 godina pod konzervatorskim nadzorom, što je sprečava u donošenju glavnih odluka u privatnom životu, kao i finansijama.

Pevačica je na početku rekla sudu da "nije tu kako bi bila nečija robinja". Dodala je da dok je nastupala, "nije bila dobra, bila je sjajna".

Onda se osvrnula na starateljstvo prema kom nad njenom imovinom i životom poslednjih 13 godina upravlja njen otac Džejmi Spirs.

"Tako sam besna da ne mogu da spavam i depresivna sam. Želim da me čuju ... Želim promene i želim promene prema napred. Zaslužujem to", kazala je pevačica.

Spirs je jasno dala do znanja da želi da starateljstvo nad njom prestane.

"Samo želim svoj život nazad, prošlo je 13 godina i dosta je. Dosta je i uopše nema smisla ... Gotova sam. Želim da tužim svoju porodicu, da budem potpuno iskrena", kazala je.

Britni je dodala i da želi mogućnost izbora vlastitog advokata.

Britni Spirs
foto: Printscreen/Instagram

"Glavni razlog zašto sam ovde je taj što želim da prekinem starateljstvo bez ucenjivanja", a osvrnula se i na poruku koju je podelila sredinom aprila, nakon emitovanja dokumentarca "Framing Britney", u kojoj je uveravala javnost da je dobro. Tokom saslušanja o starateljstvu, Britni je otkrila da je ta izjava potpuna laž.

"Rekla sam celom svetu da sam dobro, ali lagala sam", rekla je sudu.

"Nisam srećna, ne mogu da spavam, depresivna sam i plačem svaki dan", kazala je pevačica.

Britni je rekla i da je želela da se uda za svog dečka i da dobije dete, ali to joj nije bilo dopušteno. Optužila je svog oca da ju je sprečio u želji da ukloni spiralu kako bi mogla da zatrudni. Takođe je rekla da je bila prisiljena da uzima litijum - lek za bipolarne poremećaje - do te mere da se osećala pijanom i da nije mogla razgovarati.

Suđenje se nastavlja, a brojne poznate osobe i fanovi na društvenim mrežama pružaju podršku pevačici koja je bila jedna od najvećih pop senzacija 2000-ih, a njen bivši dečko je jedan od njih.

Britni Spirs
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./BBC)

Bonus video:

00:11

TAMARA ĐURIĆ POKAZALA TRBUŠNJAKE 6 MESECI POSLE POROĐAJA! Starleta objavila snimak iz bazena u kupaćem i zapalila Instagram!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track