MELANIJA TRAMP KONAČNO VIĐENA U JAVNOSTI: Svi pričaju o novoj FRIZURI bivše prve dame, a evo šta Donald Tramp MISLI O NJOJ!
Foto: Profimedia

lepa promena

MELANIJA TRAMP KONAČNO VIĐENA U JAVNOSTI: Svi pričaju o novoj FRIZURI bivše prve dame, a evo šta Donald Tramp MISLI O NJOJ!

Pop kultura -

Supruga Donalda Trampa, Melanija Tramp konačno je viđena u javnosti,l, a sada se bivša prva dama Sjedinjenih američkih država, pohvalila i novom frizurom.

Donalda Trampa na mestu predsednika SAD smenio je Džo Bajden,a od tada glavna pitanja bila su da li će se Melanija sada razvesti od Donalda i gde će bivša prva dama živeti. Međutim, ona se od tada nije oglašavala u javnosti, a konačno je viđena ovih dana, i to u društvu kongresmenke Klaudije Teni, koja je sliku sa susreta objavila na svom Tviter nalogu

- Bila je čast popričati sa našom elegantnom prvom damom, Melanijom Tramp. Popričale smo malo na hrvatskom/bosanskom o raznolikosti i lepoti bivše Jugoslavije i prisetile se naših iskustava iz te zemlje - napisala je Klaudija, koja je tokom osamdesetih godina prošlog veka bila jedina Amerikanka zaposlena u tadašnjem jugoslovenskom Generalnom konzulatu u Njujorku. Takođe, u više navrata je posetila nekadašnju Jugoslaviju, gde se upoznala sa našom kulturom i naučila srpsko-hrvatski jezik.

Dosta pažnje na Tviteru izazvalo je nova frizura nekadašjne prve dame Amerike. Naime, kosa Melanije Tramp svetlija je nego ikad ranije. Ona je sada na korak da postane prava plavuša, a većina komentariše da joj nova boja sjajno stoji.

Melanija Tramp
foto: Profimedia

A što se tiče pretpostavki o razvodu, Donald Tramp je nedavno za Newsmax progovorio o Melaniji i tom prilikom je obasuo pohvalama.

- Melanija je vrlo samouverena osoba. Bila je izuzetno uspešna kao manekenka, izuzetno uspesna. Ona je i dosta skromna, zato je ljudi vole. Znate, sutra uveče ću održati govor u Ohaju, i već sad mogu da vam prognoziram da će dosta transparenata nositi natpis "Volimo našu prvu damu". Ima i mnogo transparenata sa cipelama sa visokim potpeticama, što je asocijacija na Melaniju - izjavio je Donald.

Melanija Tramp
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A

Bonus video:

02:45

DOLAZE SVE MLAĐE I MLAĐE TAKMIČARKE, A JA SAM SVE STARIJA! Sanja Kužet zablistala na finalu ZG, a evo šta o svom izgledu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track