MANEKENKINA TETOVAŽA VREDI NAJMANJE MILION EVRA?! Kejt Mos na DNU LEĐA ima crtež poZnatog umetnika! (FOTO)
Foto: Profimedia

skupo

MANEKENKINA TETOVAŽA VREDI NAJMANJE MILION EVRA?! Kejt Mos na DNU LEĐA ima crtež poZnatog umetnika! (FOTO)

Pop kultura -

DA LI STE ZNALI DA KEJT MOS IMA TETOVAŽU VREDNU MILION EVRA? Naslikao ju je poznati pokojni umetnik

Kejt Mos na dnu leđa ima tetovažu za koju tvrdi da je vremenom dobila na vrednosti i da sada vredi najmanje milion evra.

Naime, crtež na leđima supermodela delo je pokojnog umetnika Lusijena Frojda. On je svojevremeno tetovirao dve ptičice Kejt Mos, a kako je u pitanju slavni umetnik i to veoma cenjen u svetu, manekenka smatra da je njena tetovaža sa vremenom dobila na vrednosti.

- To je original Frojd. Pitam se koliko bi neki kolekcionar platio za ovo delo? Sigurno nekoliko miliona, izjavila je svojevremeno ponosna vlasnica skupe tetovaže.

Kejt Mos i Lusijen Frojd su se zbližili tokom 2002. kada je bila trudna sa ćerkom Lilom Grejs, a umetnik je tada naslikao njen portret u drugom stanju. Slika je kasnije prodata anonimnom kupcu za oko četiri i po miliona dolara, te manekenka s pravom smatra da je njena tetovaža vredno umetničko delo.

Inače, Kejt Mos nedavno je pronašla još jedan način da pokaže svoje talente, ona želi da postane tatu majstor. Njen prijatelj, profesionalni tatu umetnik Danijel Kasone, otkrio je da bivša manekenka uči kako da tetovira.

Manekenka je uzimala časove kako bi to radila profesionalno. Ostaje da vidimo da li ćemo u narednom periodu zaista gledati kako Kejt šara klijente.

Kurir.rs/A.A./wanted

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track