TRUDNICA REDOVNO IDE NA IDE NA BOTOKS, IZJAVOM ŠOKIRALA BUDUĆE MAME: One su zapuštene i grozne, ne želim da budem takva!
Foto: Printscreen

TRUDNICA REDOVNO IDE NA IDE NA BOTOKS, IZJAVOM ŠOKIRALA BUDUĆE MAME: One su zapuštene i grozne, ne želim da budem takva!

Pop kultura -

Za većinu budućih mama odlazak u školu za trudnice je prilika da se povežu sa drugim ženama i pripreme za bebin dolazak, ali ne i za Karlu Beluči (39). Za ovu mamu odlazak u školu za trudnice je zapravo podsetnik kakva ne želi da bude kada na svet stigne njeno četvrto dete.

- Kad sam videla na šta buduće mame liče, nisam mogla da dođem sebi od šoka. Ako smo trudne, nismo bolesne, moramo da vodimo računa o izgledu i da razmišljamo šta će biti kad se porodimo - govori Karla.

Karla Beluči
foto: Profimedia

- Zapuštene, neatraktivne, grozne… Ne želim da budem poput njih! Karla mesečno troši gotovo 1.000 dolara na masaže, pedikir, sređivanje obrva i lasersku epilaciju. Takođe, na svaka tri meseca odlazi na botoks, filere i nehirurško podizanje obrva. Čak ni trudnoća joj nije “vreme pauze” za odlazak na ulepšavanje.

- Pre nego što budem rodila četvrto dete, potrošiću dosta novca na ulepšavanje, ali ne žalim - kaže Karla.

- Za svaku ženu je veoma važno da ulaže u svoj izgled i dok je u drugom stanju. Ako smo trudne, nismo bolesne! Užasavam se kad vidim koliko se žene u trudnoći zapuste, to mi je neshvatljivo. Uostalom, ja sam influenserka, moram uvek da izgledam lepo.

Karla tvrdi da za estetske intervencije ima podršku članova svoje porodice, ali i lekara.

Karla Beluči
foto: Profimedia

- U prethodnoj trudnoći pitala sam doktora da li smem da odem na botoks i on mi nije zabranio. Rekao mi je da nema dokaza da botoks negativno utiče na plod. Poslušala sam ga i nisam pogrešila. Meni je jako važno da izgledam lepo, jer mi je tada dobro u glavi. Ne volim da sebi išta uskraćujem.

Inače, ova mama je najavila da bi se rado porađala pred kamerama ako je neko spreman da to i plati. Takođe, dobila je ponudu da prodaje svoje mleko kad se bude porodila.

- Ne vidim ništa nenormalno u tome. Svako ima neki fetiš. Pobogu, pa žene koje su pred porođajem odlaze na plažu u bikiniju. U čemu je razlika - pita se Karla.

Karla Beluči
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./telegraf

Bonus video:

00:17

BRENA I SAŠA POPOVIĆ OKUPILI ESTRADU ZBOG PRODAJE GRANDA! Boba Kiti muziku, a Prijovićka najveselija!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track